Melo Fenerbahçeli patronun yüzünü güldürdü

Melo Fenerbahçeli patronun yüzünü güldürdü

Galatasaray'ın Pitbull lakaplı futbolcusu Felipe Melo, moda tasarımcısı oldu.

Felipe Melo markası altındaki tasarımlarını Lidyana.com'da satışa çıkaran Brezilyalı futbolcu, tanıtımı da eşi Roberta Melo ile objektif karşısına geçerek yaptı.

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Fenerbahçe derbisinde rakibine dil çıkarmasıyla gündeme gelen ve tepki çeken oyuncunun modaya olan ilgisi ve tarzıyla kendileri için öne çıktığını söyleyen Lidyana.com'un kurucu ortağı Hakan Baş, “Ben koyu Fenerbahçeliyim. İlginç bir tesadüf oldu” dedi.

STOKLAR TÜKENDİ

Türkiye'de ilk kez bir futbolcuyla böyle bir çalışma yapıldığını belirten Baş, şu bilgileri verdi: "Satışların geçen hafta başlamasına rağmen çoğu ürün için yeniden üretime girdik. Stoklar tükendi."

Zeki girişimci Baş, "Bin parçadan fazla ürün satıldı. Tabii bunlar, Felipe Melo ürünleri ve Galatasaray Spor Külübü'yle bir bağlantısı yok. Biz ayrıca Fenerium'un resmi lisanslı satış noktalarından biriyiz.” açıklamasını yaptı.39 parçalık koleksiyon; tişört, telefon kılıfları ve takılardan oluşuyor. En büyük talebi kendi el işareti ile tasarlanan baskılı tişört gördü.

Melo Fenerbahçeli patronun yüzünü güldürdü