Meral Akşener ile Kemal Kılıçdaroğlu ortak miting yaptı
ensonhaber.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde kurdukları Millet İttifakı'nın seçim çalışmaları kapsamında Balıkesir'de yapılan ortak mitingde konuştu.

Miting meydanında vatandaşlara hitap eden ilk lider, Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

AK Parti'ye oy veren seçmene sert sözlerle yüklenen CHP Lideri, "AK Partililer uyansın artık." diyerek partisine oy istedi.

Meral Akşener ile Kemal Kılıçdaroğlu ortak miting yaptı

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

"Balıkesir, Türkiye coğrafyasının en önemli illerinden biridir. Aslında hep birlikte cennet gibi bir ülkede yaşıyoruz. Dağlarımız, denizlerimiz var, sorunlarımız da var. Bu güzel cennet gibi ülkede sorunlarımız var. Sorunları demokratik yollarla aşacağız.

Şikayetlerimizi bir şekilde sandığa götürüp dile getireceğiz. Eğer biz bir Millet İttifakı oluşturuyorsak, ne benim ne de İyi Parti'nin Genel Başkanı'nın özel bir çıkarı yok. Ne için? Bu ülkede herkes huzur içinde yaşasın diye.

YETKİYİ VERDİNİZ

Geçmişte AK Parti'ye oy veren kardeşlerime seslenmek istiyorum. Türkiye'de tek söz sahibi ben olayım dedi, o yetkiyi de verdiniz. Yetmedi, 82 milyondan vergi aldılar, bu da yetmedi. Babalarımızın ve dedelerimizin kurduğu fabrikaları özelleştirdiler.

PATATES KUYRUĞUNA MAHKUM ETTİLER

AK Parti'ye oy veren halkımın vicdanına sesleniyorum. 17 yıl 'Parlamento'da çoğunluğumuz olsun, istediğimiz kanunu çıkaralım, istediğimizi vali, istediğimizi kaymakam yapalım' dediler. Bu yetkileri verdiniz. Tamam da 17 yıl sonra bu ülkenin güzel insanlarını soğan patates kuyruğuna mahkum ettiler. Adına da, milletin aklıyla dalga geçiyorlar, varlık kuyruğu dediler.

Meral Akşener ile Kemal Kılıçdaroğlu ortak miting yaptı

Ülkücü kardeşlerime de seslenmek istiyorum. Bizim altı okumuzdan biri milliyetçiliktir. Milliyetçilik, vatanseverliktir, bayrak severliktir, hiç kimsenin önünde diz çökmemektir, Çanakkale geçilmez demektir. Hiçbir gerçek milliyetçi, AK Parti'nin bulunduğu yuvarlağın içine evet oyu basamaz.

Ben bu ülkenin kum tanesini kimseye emanet etmem, gerekirse bu ülke için canımızı malımızı veririz."