İstanbul 15°C
Ankara 11°C
İzmir 13°C

Arka koltuklar için tasarlanmış tokalar elektrikli olarak yuvasından yükselebiliyor ve arka yolcu kapıları açıldığında önce koltuklardan dışarı uzanıyor, ardından da kemer takma işlemini kolaylaştırmak için aydınlanıyor.
Yolcu kemerini taktıktan sonra toka leğen kemiği ve göğsün çevresindeki gevşekliği azaltmak için geri çekiliyor. Teknoloji aynı zamanda kaza kaçınılmaz olduğunda kemeri otomatik olarak sıkılaştıran PRE-SAFE sistemiyle beraber çalışıyor.
Aktif emniyet kemeri tokası elektrikli bir motorla 70 milimetre uzayabilen ve 40 milimetre geri çekilebilen hareketli bir kemer tokası. Kemer tokası bir kabloyla bir mil somununa bağlı. Mil üzerinde işleyen bu somun elektrikli motorun dönme hareketini doğrusal harekete dönüştürüyor.
İzmir'de imam nikahıyla yaşadığı 2 aylık hamile eşini çocuklarının önünde vurdu.
Terör örgütü El Kaide, Suriye'deki bombalı saldırılarında intihar eylemciler yerine teknoloji kullanmaya başladı.
Çeşitli ülkelerden öğrencilerin katıldığı Uluslararası Türkçe Derneği Olimpiyatları'nda elemeler başladı.
Başbakan Yardımcısı Babacan'ın kayınçosu 28 bin dolar maaşla Tanıtım Ajansı'nda işe başladı..
Kayseri'de Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde meydana gelen patlamada 2 polis memuru şehit düştü.
'Oğlum Bak Git' videosunda belediye çalışanının saldırısına uğrayan çocuk konuştu.
Kayseri Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde patlama meydana geldi. 1 polis şehit oldu.
Askerlik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı kabul edildi.
Bulut: 'Bütün hayatım boyunca ekonomi çalışmalarımda geldiğim bir nokta var; bunu şerefimle söylüyorum, Faiz haramdır'
Yorumlar
Tüm yorumlar »Gönder