Mersin'de cenazeler karıştı
İHA

mersin

Solunum yetmezliği rahatsızlığından dolayı bir süredir Toros Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Sadi Ünlü, önceki gece hayatını kaybetti. Yakınları, hastane morgundan aldıkları cenazeyi, belediyeye ait cenaze nakil aracı ile defnetmek üzere Güneykent Mezarlığı'na götürdü.

TABUTTAN BİR KADIN CESEDİ ÇIKTI

Ancak yıkanmak için mezarlık gasılhanesine konulan cenazenin bir kadına ait olduğu ortaya çıktı. Gördükleri manzara karşısında şaşkına dönen aile, tanımadıkları bir kadına ait olan cenazeyi tekrar Toros Devlet Hastanesi morguna götürüp kendi cenazelerini aldı.

GERİ GİDİP DOĞRU CENAZEYİ ALDILAR

Yaşanan karışıklığın ardından Sadi Ünlü'nün cenazesi, yakınlarının göz yaşları arasında Güneykent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Mersin'de cenazeler karıştı

YEĞENİ YAŞANAN KARIŞIKLIĞA TEPKİ GÖSTERDİ

Bu arada Ünlü'nün yeğeni Selen Erden, cenazelerin hastane morgunda karışmış olmasına tepki gösterdi. Hastaneden aldıkları tabutun üzerinde 'Sadi Ünlü' yazdığını belirten Erden, "Ancak mezarlığa gelip tabutu açtığımızda içinden bir bayan cenazesi çıktı. Burada demek oluyor ki, hastane görevlileri işini tam yapmıyor. Eğer biz bunu fark etmeseydik, bizim cenazemiz bir başka bayanın adıyla Malatya'ya gidecekti. Bu durum bizim acımızı daha da perçinleyecekti. Çünkü kendi cenazemiz yollarda sefil olacak, diğer insanın ailesi kim bilir ne yapacaktı. Hastane çalışanlarının işlerini daha layıkıyla yapması gerekiyor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)