Mersin'de cesedinden önce katilleri bulundu
DHA

Jandarma ekipleri 1 Haziran gecesi, Mersin’in Anamur ilçesi Çeltikçi Mahallesi'nde bir aracı şüphe üzerine takibe aldı.

Kısa süreli takibin sonunda durdurulan araçtan inen bir kişi, gecenin karanlığından faydalanarak ormanlık alana kaçıp, izini kaybettirdi. Araçta yapılan incelemede ise kan lekeleri, doku parçaları ve ateşli silah izi tespit edildi.

ÖZEL EKİP CİNAYETİ ÇÖZDÜ

Aracın suça karışmış olma ihtimali üzerine özel bir ekip kuruldu. Özel ekip, yaptığı çalışmayla aracın Ö.D. tarafından kiralandığını, Ö.D.'nin 31 yaşındaki Mehmet Ünlü ve U.B. ile birlikte Alanya'ya gittiğini, Ünlü olmadan geri döndüğünü saptadı.

Mersin'de cesedinden önce katilleri bulundu

ALACAK MESELESİNE KURBAN GİTTİ

Ö.D. Diyarbakır'da, U.B. ise Anamur ilçe merkezinde düzenlenen operasyonla yakalanırken, diğer 4 kişi de farklı adreslerde gözaltına alındı. Araçtaki kan sorulan şüpheliler, birlikte Alanya’ya gittikleri Mehmet Ünlü'yü yolda alacak meselesi yüzünden çıkan tartışmada öldürüp, cesedini uçurum kıyısına attıklarını anlattı.

Mersin'de cesedinden önce katilleri bulundu

CESET UÇURUM KENARINDA BULUNDU

Konu, Alanya Jandarma Komutanlığı’na iletildi. 3 Haziran günü ise Antalya’nın Alanya ilçesine bağl Mahmutlar-Sarıveliler Yolu Kuş Yuvası mevkisinde, uçurum kenarında hareketsiz yatan bir kişi olduğunu gören vatandaşlar, jandarmayı aradı. Bölgeye gelen jandarma ekipleri, şahsın 31 Mayıs günü Mersin'den kayıp başvurusu yapılan ve Anamur’da yakalanan zanlılarının öldürdüklerini söyledikleri Mehmet Ünlü olduğunu belirledi.

Mersin'de cesedinden önce katilleri bulundu

Şüpheliler, Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı’na teslim edildi.

Mersin'de cesedinden önce katilleri bulundu

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)