Messi'siz Barcelona, Sevilla'ya yenildi

Messi'siz Barcelona, Sevilla'ya yenildi

Barcelona, Sevilla deplasmanına sakat Lionel Messi ve Andres İniesta'dan yoksun çıktı.

GOL OLUP OLMAMAKTA KARARSIZ KALAN TOP

Karşılaşmanın 23. dakikasında Neymar'ın kullandığı frikikte saç baş yolduran anlar yaşandı. Kaleciye çarpan top bir direkten diger direge kadar çizgi üzerinde hareket etti.

Neymar'ın kullandığı frikik saç baş yoldurttu

FARKI 1'E İNDİRDİ

Neymar ve Luis Suarez'in şutlarının direkten döndüğü ilk yarı, golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Sevilla, 52. dakikada Krohn-Dehli ve 58. dakikada Iborra'nın golleriyle 2-0 öne geçti. 74. dakikada Sevilla'dan Tremoulinas'ın ceza sahasında topa elle dokunması sonrası verilen penaltıyı kullanan Neymar, skoru 2-1 yaparak, farkı 1'e indirdi.

BARCELONA DİREKTEN DÖNDÜ

Bu dakikadan sonra Barcelona, rakip kaleye daha çok gitmeye başladı. 79. dakikada Sandro'nun şutu, maç boyunca Barcelona'nın direkten dönen üçüncü pozisyonu oldu. Son dakikalarda tamamen defansa çekilen Sevilla, karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmayı başardı.

Ligde son 3 maçında 2. mağlubiyetini alan Barcelona, 15 puan ve maç fazlasıyla 3. sırada kaldı. La Liga'ya kötü bir başlangıç yapmasına rağmen son iki haftadır galip gelen Sevilla ise puanını 8'e çıkartarak, maç fazlasıyla 10. sıraya yükseldi.