Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na sert cevap
AA

cavusoğlu

AK Parti Aksu İlçe Başkanlığı'nın yeni hizmet binası açılışına katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 7 Haziran'daki seçimlerin Türkiye için çok önemli olduğunu söyledi.

Burada yaptığı konuşmasında Bakan Çavuşoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun emeklilere maaş ikramiyesi vereceğine yönelik noterden aldığı belgenin "acziyet ve acizlik" olduğunu savundu.

GİTMİŞ NOTERDEN BELGE ALMIŞ

Bütün hizmetleri şeffaf ve dürüst bir şekilde yaptıklarını belirten Çavuşoğlu, şöyle konuştu;

"Recep Tayyip Erdoğan, partiyi kurarken 'Aldatan da olmayacağız aldanan da' dedi. Allah'a şükür aldatmadık, aldanmadık. Seçim zamanı geldi popülizm başladı. Borsa açıldı. Eski günleri hatırlıyoruz. 'O ne verirse ben 5 fazla veririm' diyen siyasetçileri Türkiye çok gördü. Her seçim sonrasında Türkiye eskisine göre daha zayıfladı, enflasyon arttı, faizler yükseldi. AK Parti yola çıkarken 'Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' dedi. Çok şükür hiçbir şey eskisi gibi değil. Şimdi gitmiş Sayın Kılıçdaroğlu noterden belge almış. Hiçbir siyasi kaygı gütmeden söylüyorum. Bu bir kere acziyettir, acizliktir. 'Milletten güven alamadım. Bu millet bana güvenmiyor. Belki buradan bir belge alırsam güvenir' demektir.

KUSURA BAKMA KILIÇDAROĞLU BU MİLLET ENAYİ DEĞİL

Kusura bakma Sayın Kılıçdaroğlu bu millet enayi değil. Bu belgeyi aldın sonra ne olacak? Seçimleri kaybettin ayrıldın mı? Erdem gösterebildin mi? Partinizde 3 dönem kuralı var mı? Partinizden burada Büyükşehir Belediye Başkanı vardı. Aday olurken yalanla geldi. '100 bin kişiye iş vereceğim' dedi. Ardından kim attı bu fazla sıfırı diyerek onu aramaktan 5 sene geçti. Süttür, odur, budur. Bunların işi gücü seçim öncesi milleti kandırmaktır. Ama bir kere kandırabilirsiniz. O kontenjan zaten doldu. Bu millet uyandı. Artık yalanlarla olmaz"

Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na sert cevap

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)