MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin grup toplantısı konuşması - izle

Bahçeli geçtiğimiz haftaki grup konuşmasında, Başbakan ile telefon konuşması internete düşen Habertürk Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Saraç'a gönderme yaparak "Alo Fatih" demiş ve anında Habertürk TV yayını kesmişti. Bu hafta ise Habertürk TV Bahçeli'nin grup konuşmasını tam 41 dakika boyunca kesmedi ve bir rekora imza attı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında Kabataş polemiği için ise Başbakan'ın özür dilemesi gerektiğini söyledi.

Bahçeli: Kabataş için Gezicilerden özür dile Başbakan - izle

"SALDIRININ OLMADIĞI ANLAŞILMIŞTIR"

Kabataş hadisesiyle ilgili öyle suçlamalar yapıldı ki kimse sessiz kalamazdı. Kardeşimiz sanki işkenceye maruz bırakılmıştır. Başbakan konuyu grup toplantısına taşımıştır, sakız gibi çiğnemiştir. Kamera görüntüleri ortaya çıkmış ve saldırının olmadığı anlaşılmıştır.

"BAŞBAKAN ÖZÜR DİLESİN"

Her şey netleştiğine göre Başbakan çıkıp milletten özür dileceyecek erdemi gösterebilecek mi? Camilerde içki içtiler diyerek duyguları istismar eden bu kişi özür dileyecek mi? Adli tıp raporuna sarılmaya devam edecek kadar küçülecek mi?

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin grup toplantısı konuşması - izle

'AKP SANAL SAADET ZİNCİRİ KURDU'

İşte Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları;

"Türk milleti ekonomik yozlaşmanın içindedir. Esnafın borçları sınırları aşmıştır. İşçimiz ümitsizdir. Çiftçiler deseniz hepten sıkıntıdadır, kuraklık zilleri çalmaya başlamıştır. Milyonlarca vatandaşımız kazanda pişirip kapağında yemektedir. Türkiye ekonomisi stratejik dönüşümü sağlayamamıştır. AKP sanal bir saadet zinciri kurmuştur. Türkiye'de herkes sorunludur. Bireysel kredi ve kredi kartını ödeyemeyenlerin sayısı artmıştır. İşsizlik gittikçe artmaktadır.

'ÇÜNKÜ İSİMLERİ BİLAL VE SÜMEYYE DEĞİL'

Şırnaklı Kemal, Trabzonlu Ayşe, Mardinli Hüseyin, Vanlı Ahmet, Sinoplu Ali işsizlikten ortada kalmışlardır. Çünkü bunların ismi Bilal ve Sümeyye değildir. Çünkü bunların bırakın ayakkabı kutularını giyecek ayakkabıları yoktur. Haram okyanusunda düzeni olan, pusulası sahtekarlık, tayfası hırsızlıktan oluşan filoları da yoktur. Bugün adaletsiz, ahlaksız yönetim işsizliği çözmek için hiçbir çalışma yapmamaktadır.

'ÖNEMLİ OLAN BİLAL'İN ZENGİN OLMASI'

Erdoğan'a göre varsın işsizlik olsun Başbakan'a göre önemli olan Bilal'in kanun olarak zengin olup Bilo Ağa seviyesine terfi etmesidir. İşsizler feryat ediyormuş bunlar Başbakan için önemli değildir.

'MHP HEPSİNİ ÇÖZECEK'

Hiç kimse umutsuz olmasın, mahzun olmasın. MHP hepsini çözecektir, ihaneti, haksızlığı temizleyecektir. Kabul ve itiraf edelim ki Türkiye hasmane tutumların hedefindedir. Başbakan uluslararası ilişkilerde de tutunacak dal bırakmamıştır. Sözü geçen ülkeden sözü yerde çiğnenen bir ülke konumuna geldiğimiz ortadadır. Türkiye artık yanı başındaki hadiselere bile müdahale edemeyecek hale gelmiştir. Esad rejimi ölüm ve işkencelerine devam etmektedir. Varil bombaları yağmur gibi yağmaktadır. Suriye'deki kanlı ortam terör guruplarının ekmeğine yağ sürmüştür.

'BAŞBAKAN TERÖR GRUPLARINA YARDIMDAN VAZGEÇSİN'

Başbakan Erdoğan olanları sadece seyretmektedir. AKP'de herhangi bir üzüntü yaratmamıştır. Türkmen kardeşlerimize yapılanlar… Başbakan ve hükümetinin birazcık utanması varsa terör gruplarına yardımdan hemen vazgeçmelidir. Kaybettiğimiz Türkmen kardeşlerimiz de bizim vatandaşımızdır.

'İMRALI CANİSİNİN FOTOĞRAFLARI BİLLBOARDLARDA SERGİLENDİ'

Kürdistan konusu sıcaklığını hiç kaybetmemiştir. Bugün ilerlediği tehlikeli yol çok vahim bir sonucu ortaya çıkarmaktadır. Maruz kaldığımız suikastin hedefi birlik ve beraberliğimizdir. Bu oyunun amacı Türkiye'nin geleceğini karartmaktır. Etnik tahriklere suskun kalmak milli birliğimizi mahvedecek bir tarihi ihanettir İmralı canisinin fotoğrafları bilboardlarda sergilenmiştir. Afişlere göz yummuştur. Bebek katili de şimdi de ihanet ajansına çektirdiği fotoğrafları gündeme yerleştirilmiştir. Yolsuzluk sürecinde kendisini yalnız bırakmayan ve duygulanan Başbakan terörist Öcalan'a minnetini göstermiştir. AKP hicazetiyle İmralı yolunu tutmayı sürdürmektedirler. Siyasi bölücüler ulu orta beyanlardan kaçınmamışlardır.

'BDP-PKK-AKP İŞBİRLİĞİ'

Teröristlerin sosyal hayata kazandırılması dayatılmıştır. AKP hükümeti PKK taleplerini “Önümüzde seçim var, halka anlatamayız” diyerek zamana yaymıştır. Hepsine tamam demişlerdir. BDP, PKK, AKP işbirliği yapmıştır. BDP özerklik konusunun gerçekleşeceğini 30 Mart'tan sonra gerçekleşeceğini söylemektedirler.

'ŞEREFSİZLİK DİZ BOYU'

Karayılan arsızca 'önümüz açıktır' demiştir. Anlayacağınız şerefsizlik diz boyudur Rezalette tüm eşikler aşılmıştır.

'BAŞBAKAN PARALEL YAPI EZBERİYLE HALKI KANDIRIYOR'

Bu Başbakan ki paralel yapılanma ezberleriyle halkı kandırırken ülke çatır çatır bölünmektedir. Sayın Başbakan hain arıyorsan, hain istiyorsan masada pazarlık yaptıklarına bak. Yetmiyorsa bir boy aynasının karşısına geç halini göreceksin."