MHP'li vekil: Bunlar ruh hastası

öcalan

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, yazılı açıklamasında, 7 Haziran Genel Seçimleri'nde milletin ortaya koyduğu irade etrafında yürütülen tartışmalar ve analizlerin zaman zaman partilerine ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye karşı adeta bir linç kampanyasına dönüştürüldüğünü savundu.

Özellikle Meclis Başkanlığı seçim sürecinde ve sonrasında organize bir karalama kampanyasının yürütüldüğünü öne süren Adan, şöyle devam etti:

"AKILLARINDAN ŞÜPHE EDERİZ"

"Yeni Meclis Başkanı'nın MHP sayesinde seçildiğini ileri sürenlerin, bu yönde çok yönlü bir algı ve siyaset mühendisliği yürütenlerin aklından şüphe ederiz. Bize göre bu akıl sahipleri ruh hastasıdır. Partimize ve liderimize saldıranların nasıl bir hesap ve oyun içinde oldukları ortaya çıkmıştır. Zamanla bunların niyetleri ve nasıl bir Türkiye dizayn etmeye çalıştıkları daha da iyi anlaşılacaktır."

KOMPLOLAR BOŞA ÇIKTI

Bahçeli’nin ilkeli, tutarlı ve dik duruşu sayesinde partilerine yönelik planlanan komploların boşa çıkarıldığını belirten Adan, bu süreçte hiçbir biçimde ince hesapların içinde olmadıklarına işaret etti.