Microsoft Office alternatifi en iyi 5 program
ensonhaber.com

Dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından kullanılan Microsoft Office ( Word, Excel, Powerpoint vb.) programlarına alternatif uygulamaları listeledik.

BİREBİR UYUMLU

Bu alternatif uygulamalardan birçoğu Office programlarındaki dosya türlerine birebir uyumlu çalışır. Bazılarını tarayıcınızda da ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bu uygulamalar Office'in birçok özelliğini de barındırıyor.

FREEOFFİCE

Microsoft Office alternatifi en iyi 5 program

ALTERNATİF SEÇENEK

En iyi Office alternatifi olarak adlandırılan bu uygulama, hem Windows kullanıcıları için, hem de Android ve Linux kullanıcıları için mevcut. DOC, DOCX, XLS, XLSX ve PPT dosya formatları için tam uyumluluk sağlayan uygulama, alternatif arayanlar için harika bir seçenek.

Windows Android Linux

GOOGLE G SUITE

Microsoft Office alternatifi en iyi 5 program

DİĞER HİZMETLERLE ENTEGRE

Google tarafından sunulan bulut tabanlı uygulamalar, bir projede başkalarıyla birlikte çalışmanız gerekirse sizin için muhteşem bir araç. Bu uygulamalar ayrıca, Google'ın Gmail, Takvim ve Google Plus dahil olmak üzere diğer hizmetlerinin çoğuna da entegre olabiliyor.

Google Dökümanlar G Suite
LIBREOFFICE

Microsoft Office alternatifi en iyi 5 program

UYGULAMA SÜREKLİ GÜNCELLENİYOR

LibreOffice'in yaratıcıları, daha çok Microsoft Office programlarının yapamadığı her şeyi yapmak için çalışıyor. Microsoft, macOS ve Linux tabanlı çalışabilen bu uygulama, Microsoft'un paketi ile karşılaştırıldığında sunduğu uyumluluk gözlerden kaçmıyor. Ayrıca arkasında bulunduğu açık kaynaklı topluluk, kullanıcıların isteği doğrultusunda sürekli uygulamayı güncelliyor.

Windows macOS Linux
WPS OFFICE

Microsoft Office alternatifi en iyi 5 program

İOS CİHAZLARDA KULLANILABİLİR

WPS'nin Office alternatifi programları, hem Android hem de iOS cihazlarda rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca bilgisayarınızda da rahatlıkla kullanabileceğiniz WPS Office, Microsoft'un Office programlarının sunduğu birçok özelliği barındırıyor.

Windows Linux Android iOS
IWORK

Microsoft Office alternatifi en iyi 5 program

İCLOUD DESTEĞİ

iWork, Mac üzerinde çalışanlar için mükemmel bir Office alternatifidir. Bu uygulama, özellik olarak Microsoft Office programlarına benzese de, tasarım olarak oldukça farklıdır. Aynı zamanda bu program, iCloud desteği de sunuyor.

macOS