Mimarlar Odası Sarıgül'ün evinin masrafını hesaplasın
ensonhaber.com

emir sarıgül

ENSONHABER.com/DETAY HABER Türkiye Ankara'da bir Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na sahip oldu. Osmanlı ve Selçuklu mimarisine göre yapılan bu saray, açıldığı günden beri birçok spekülasyona da neden oldu.

SARAYIN HER ŞEYİNİ YÜKSEK MALİYET DİYE SUNDULAR

Özellikle Mimarlar Odası, lalesinden ısınma masrafına, bardaklarından koltuk takımlarına kadar dişe dokunur bir iddia bulunmamasına rağmen "iddia" kelimesinin arkasına saklanarak sarayın maliyetine dikkat çekmeye çalıştı. Sözcü ve Hürriyet gibi bazı medya grupları da Mimarlar Odası'nın bu çabasına çanak tuttu, sabah akşam sarayın masraflarını haber yaptı.

Kimi zaman sarayın bahçesine ekilen lalelerin İsrail'den getirildiği, kimi zaman ise bardakların bir tanesinin bin lira olduğu gibi ipe sapa gelmez iddialar gazete manşetlerini süsledi.

SARAYIN IŞIKLARINA KAFAYI TAKTILAR

Son olarak sarayın ısınma ve ışıklandırma maliyetinin Bayburt'un ısınma maliyetine bedel olduğu iddiaları üzerinden haberler yayınladılar.

SARIGÜL'ÜN EVİNE NE DİYECEKLER

Bugün ise Şişli Belediyesi'nde sadece belediye meclis üyesi unvanı bulunan Emir Sarıgül'ün, 1200 metrekarelik ve 4 katlı olan villasının bir haberi çıktı. Koskoca Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın maliyetine "iddialar" üzerinden kafa yoran Mimarlar Odası bakalım belediye meclis üyesi Sarıgül'ün evinin masrafları hakkında da konuşacak mı..

Mimarlar Odası Sarıgül'ün evinin masrafını hesaplasın