Monaco'dan Yusuf Yazıcı için 14 milyon Euro

Trabzonspor'un altyapısından yetişen genç yetenek Yusuf Yazıcı, Avrupa devlerini harekete geçirdi. Yusuf Yazıcı bu sezon henüz golle tanışama da sergilediği performansla Sevilla, Borussia Dortmund, Manchester United ve Liverpool gibi devlerin gözlemcilerinden geçer not aldı.

Monaco'dan Yusuf Yazıcı için 14 milyon Euro

MONACO HIZLI DAVRANDI

Sabah'tan Yunus Emre Sel'in haberine göre; Fransız ekibi Monaco, Yusuf Yazıcı'yı rakiplerine kaptırmamak için menajerler aracılığıyla pazarlık masasına 14 milyon Euro ile oturdu. Nabız yoklayan Fransız ekibi, ayrıca bir sonraki satıştan da pay önerdi ancak oran belirtmedi.

Trabzonspor kanadı ise bu görüşme için devre arasını bekleme yanlısı...

Monaco'dan Yusuf Yazıcı için 14 milyon Euro

"RESMİ TEKLİFLE GELSİNLER"

Bordo-Mavililer öncelikle Monaco'nun resmi teklifle karşılarına gelmesini bekliyor. Daha önce Yusuf için 20 milyon Euro gibi rakamların telaffuz edildiğini hatırlatan yöneticiler, Monaco'nun yanı sıra birçok kulübün genç yıldıza ilgi duyduğunu belirtti.

Dordo mavili yöneticiler, "Henüz bize gelen resmi bir teklif yok. Geldiği anda bir değerlendirme yapar ve bizim için çok değerli olan oyuncumuzun da geleceği için olumlu ya da olumsuz son kararımızı veririz" dediler.