Müezzinoğlu Çekmeköy'de devlet hastanesi temeli attı

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Anadolu Yakası'na yapılan sağlık yatırımlarının toplu açılış törenini Çekmeköy'de yaptı.Törene katılanlar arasında Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Şuayip Birinci, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel de yer aldı.Müezzinoğlu Çekmeköy'de devlet hastanesi temeli attı

Canlı yayın bağlantıları ile Çekmeköy, Kadıköy, Üsküdar ve Şile'de aynı anda yapılan açılış törenleri sonrası, 170 yataklı Çekmeköy Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı.

3 YIL İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK

Alemdağ Mahallesi'nde inşaat çalışmaları başlayan 170 yataklı hastanede; acil servis, poliklinikler, laboratuarlar, yeni doğan üniteleri, radyoloji ve daha birçok birim yer alacak. En geç 3 yıl içinde tamamlanarak hizmete açılması hedeflenen hastane için yüklenici firma temsilcisi ile görüşen Bakan Müezzinoğlu, hastaneyi 29 Ekim 2015 yılında hizmete sunma sözü aldı.

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmada Çekmeköy'de hizmete giren Ağız Diş Sağlığı Merkezi ve Erenköy ruh ve sinir Hastalıkları Hastanesi Çekmeköy Polikliniği'nin Çekmeköy Belediyesi tarafından yaptırılarak bakanlığa devredildiğini belirtti. Bakan Müezzinoğlu, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'a sağlık yatırımlarına verdiği önem nedeniyle teşekkür etti.

AÇILIŞ YAPILAN YERLER

Çekmeköy Belediyesi tarafından yaptırılan 6 Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışı

Göztepe Ağız Diş Sağlığı Merkezi Yeni Hizmet Binası Açılışı,

Üsküdar Murat Reis Semt Polikliniği Açılışı,

Beykoz Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Açılışı,

Haydarpaşa Numune Hastanesi Çocuk Acil Servisi

Ümraniye Eğitim Hastanesi Çocuk Acil Servisi

Ümraniye Eğitim Hastanesi Fizik Tedavi Ünitesi

Zeynep Kamil Hastanesi Gebe Eğitimi Ve Perinatoloji Merkezi

Şile Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezi