Müge Anlı bir cinayeti daha itiraf ettirdi - izle

Müge Anlı bir cinayeti daha itiraf ettirdi - izle

Geçtiğimiz günlerde canlı yayında bir cinayeti çözen Müge Anlı, programında ikinci bir cinayeti daha çözdü. Sinop'ta 18 gün önce otomobil almak üzere yüklü miktarda parayla evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 41 yaşındaki Kemal Taş'ın, birlikte gittiği arkadaşı tarafından parası için öldürülüp araziye gömüldüğü ortaya çıktı. İtiraf üzerine Taş'ın araziye gömülmüş cesedi bulundu.

Müge Anlı bir cinayeti daha itiraf ettirdi - izle

ÇAREYİ MÜGE ANLI'YA ÇIKMAKTA BULMUŞTU

18 gün önce kaybolan Kemal Taş için ailesi polise kayıp başvurusunda bulunmuş, ancak ardan geçen günler boyunca sonuç alamayınca, babası Şahin Taş ile eşi Sonnur Taş birlikte bir televizyon programına çıkmıştı.

CANLI YAYINDA FENALAŞIP İTİRAF ETTİ

Taş'ın babası, oğlunun, arkadaşı H.B. ile cebindeki yüklü parayla otomobil almaya gittiğini ileri sürdü. Bunun üzerine canlı yayına katılan H.B., programda fenalaşarak kulise alındı. Burada Müge Anlı'ya Kemal Taş'ı öldürdüklerini itiraf eden H.B., polis tarafından cinayeti birlikte işledikleri iddia edilen S.Y. ile birlikte gözaltına alındı.

CEBİNDE BİR MİKTAR PARA BIRAKMIŞLAR

H.B. yapılan sorgulamasında Kemal Taş'ı öldürüp, gömdüklerini itiraf etti. Polis ve jandarma tarafında bugün olay yerine götürülen şüpheliler H.B. ile S.Y., Kemal Taş'ı gömdükleri yeri gösterdi. Taş'ın cesedi, Sinop'un Erfelek İlçesi'ne bağlı Sogulçalı Köyü Kıran mevkiinde gömüldüğü yerden,ekipler tarafından çıkarılarak otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Vücudunda yara izleri olduğu ve cebinde de bir miktar para bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.

Müge Anlı bir cinayeti daha itiraf ettirdi - izle