Muharrem İnce: Erdoğan'a gaz sıkacaktım ama..

Muharrem İnce: Erdoğan'a gaz sıkacaktım ama..

CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, partisinin Halk Evi açılışı ve dayanışma yemeğine katılmak üzere Uşak'a geldi. İstanbul Düğün Salonu 2. Nolu Salon'da düzenlenen panele katılan İnce, panel öncesi bir partilinin uzattığı fötr şapkayı giyerek partilileri selamladı.

"BE VİCDANSIZ"

Muharrem İnce, panelde yaptığı konuşmada hükümeti eleştirdi. İnce, "Kasım ayında TBMM'de plan bütçe komisyonunda Türkiye'nin 2013 bütçesi görüşülüyor. Maliye bakanı çıkmış bütçe açık verdi. Çünki diyor 'terörle mücadele ettik, öğretmen ataması yaptık, memura zam yaptık, tarımı destekledik, belediyelere kaynak aktardık. Bütçe açık verdi. 'Be vicdansız yapmayacak mıydınız' Ne alırsan al bu topraklarda KDV ödersin. Pırlanta yakut zümrüt alırsan KDV ödemezsin. Bunu da Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Maliye bakanının bunu açıklaması lazım. Bu topraklarda biber gazı harcaması ne kadar bunu anlatsınlar. Bu gidişle 75 milyonun hepsi biber gazının tadını alacak." diye konuştu.

"ERDOĞAN'A GAZ SIKACAKTIM AMA.."

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da tepki gösteren İnce, "Ben ona bu biber gazını tattıracağım demiştim herkez bekliyor ne yapacaksın diye, milletvekili arkadaşlar odama geldi. Bunu sen yapma biz yapalım dediler. Gaz sıkılabilir ama ona sakın su sıkmayın o yeterince sulu zaten." dedi.

"ESKİ GÜNLERİNE GERİ DÖNDÜRECEĞİZ"

CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, "Erdoğan'ı eski günlerine geri döndüreceğiz. 1986, 1989 ve 1991 yıllarında sandığın içinde kaldı. O günlerini ona yine yaşatacağız" dedi.