Muhterem Nur: Ölmem için dua edin

Muhterem Nur: Ölmem için dua edin

Muhterem Nur, 33 yıllık eşi Müslüm Gürses'in ölüm haberini alır almaz eşini son kez görmek için hastaneye koştu. Doktor eşliğinde morga giren Muhterem Nur, Gürses'in elini, alnını öptü ve "Ben de yanına geleceğim, sensizliğe dayanamam ki.. Biricik aşkım her şeyim.." diyerek ağladı.

EVLENDİKLERİNDE MUHTEREM NUR 54 YAŞINDAYDI, MÜSLÜM BABA İSE 33

Muhterem Nur "Sensiz yaşayamam derken" bunu öylesine söylemiyor, Muhterem Nur gerçekten Müslüm'süz yaşayamaz. Çünkü onlar birlikte doğdu, birlikte ölmek için yemin etti. Evlendiklerinde Muhterem Nur 54 yaşındaydı, Müslüm Gürses ise 33.. Aralarındaki bu derin yaş farkı onlar için hiçbir zaman önemli olmadı, çünkü onlar birbirlerinde yeniden doğdular, geçmişlerinden arınıp birbirlerine soyundular.

"GÜZEL OLAN BUGÜN"

18 yıl önce Hürriyet gazetesine verdikleri bir röportajda gülüyorlar, içten... Erkek mahçup. Anadolu delikanlısı. Oysa dişleri öyle güzel ki... Kadın cesur. "1940'larda sen dünyada yoktun" diyor. Erkeğin gülüşü, çocuk gülüşü. Kadının kahkahaları kanat açıyor. Geçmişe meydan okuyor. Güzel olan bugün. Sarılıyor... Ellerini tutuyor erkeğin...

Muhterem Nur: Ölmem için dua edin

"ÖLMEM İÇİN DUA EDİN"

Bu büyük aşkın kahramanı Müslüm Gürses artık yok.. Sakinleştiricilerle ayakta durabilen Muhterem Nur gazetecilere, “Ne olur, eğer beni seviyorsanız çabuk ölmem için dua edin. Ben Müslüm'süz yaşayamam. 30 yıl boyunca hiç ama hiç ayrılmamıştık. 4 aydır ondan ayrı, ölü gibiydim zaten. Artık yaşamamın hiçbir anlamı kalmadı. Geçen gün rüyamda beyaz kefenle onu görmüştüm, vedalaşmıştım. Kuşlar gibi elimden uçup gitti. Dün gece hiç uyuyamadım, sabah da öldüğünü söylediler” dedi.