Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem ve Kanuni sevişti

Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem ve Kanuni sevişti

Yapımcılığını TİMS Productions-Timur Savcı'nın üstlendiği, senaryosunu Meral Okay'ın yazdığı, yönetmenliğini Yağmur ve Durul Taylan'ın yaptığı, "Muhteşem Yüzyıl" dizisi daha yayınlanmadan, fragmanları yüzünden büyük tepki çekmişti.

AFİŞ YIRTIP YUMURTA ATMIŞLARDI

Ardından dizinin ilk bölümü yayınlandı ve Kanuni Sultan Süleyman'ın bir cariye ile yatağa girmesi ve harem görüntüleri kimi çevrelerce büyük tepki çekti. Öyle ki geçtiğimiz hafta sonu dizinin yayınlandığı kanalın önünde bir grup protesto gösterisi yapmış ve dizi afişleri yırtılmış, reklamlarına yumurta atılmıştı.

RTÜK UYARI CEZASI VERDİ

Tartışmalara RTÜK de katılmış ve diziye milli ve manevi şahsiyetleri küçük düşürdüğü gerekçesiyle uyarı cezası verdi.

HÜRREM VE KANUNİ SEVİŞTİ

Dizinin dün yayınlanan bölümünde Hürrem ve Kanuni aynı yatakta gösterildi. Uyarı sonrası herhangi bir sansürün ya da müdahalenin olup olmadığı bilinmiyor. Ancak dizide öpüşme sahnelerinden sonra blurlamalara gidildiği gözlendi.

MUHTEŞEM RATING


Muhteşem Yüzyıl dizisi raitinglerde açık ara önde. Osmanlı'yı yanlış aksettirdiği gerekçesiyle eleştirilen dizi yüzde 60'lara varan izlenme payıyla geceye damgasını vurdu. Muhteşem Yüzyıl'ın yayınlandığı saatlerde Show TV rakiplerini ezip geçti. Tüm izleyicide Muhteşem Yüzyıl 40,5 izlenme payına ulaşırken, AB grubunda 58'lere kadar çıktı.

İşte Kanuni ve Hürrem'in sevişme sahnesi