Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem ve Pargalı'nın kapışması

Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem ve Pargalı'nın kapışması

ENSONHABER.Com/ÖZEL Show Tv ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümünden itibaren rating rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl dizisi yine ekrana kilitledi.

MAHİDEVRAN'IN SONU

Dizinin son bölümünde Mahidevran'ın saldırısına uğrayan Hürrem, Sultan Süleyman'ı ayağına kadar getirtti. Hürrem'e Haseki Sultan Mahidevran'ın saldırdığını öğrenen Kanuni Sultan Süleyman adeta çileden çıktı ve Mahidevran'ı saraydan göndermeye karar verdi.

HÜRREM VE PARGALI'NIN KAPIŞMASI

Ancak dizide esas dikkat çeken sahne ise Pargalı İbrahim ile Hürrem arasında başlayan savaşın belirginleşmesiydi. Pargalı, Hürrem'i Kanuni'ye cariye olarak armağan ettiğinde kendi ölüm fermanını imzaladığının farkında değildi. Tarihin en büyük iktidar savaşlarından biri olan Pargalı ve Hürrem arasında alevlenecek iktidar savaşının ilk fitili bu bölümde ateşlendi. Kanuni'nin Has Odabaşısı olan ve kardeşim dediği Pargalı, Hürrem'e boyun eğdi. İkisi arasındaki diyaloglar iktidar savaşının hangi noktalara varacağını ortaya koyuyordu.

İşte Muhteşem Yüzyıl'da Pargalı İbrahim ve Hürrem'in kapışması - izle

Muhteşem Yüzyıl 4.bölüm özeti - izle

RATİNG SIRALAMASINDA YİNE ZİRVEDE

Dizi son bölümüyle de aynı akşam yayınlanan dizilere fark attı. Dizi tüm izleyicilerde yüzde 36.1'lik izlenme payıyla birinci sırada yer alırken, AB grubunda da yüzde 52'lik share ile zirveye demir attı.