Muhteşem Yüzyıl'da Kara Ahmet Paşa böyle infaz edildi İZLE

'Muhteşem Yüzyıl'ın bu hafta yayınlanan 128. bölümünde iki ölüm daha gerçekleşti..

Şehzade Beyazıt kendisine tuzak kuranların peşine düştü ve Rüstem, isyana destek verenin Kara Ahmed olduğunu ortaya çıkardı. Ve Sultan Süleyman, Kara Ahmed Paşa'nın idamına hükmetti. Sultan Süleyman han hazretleri Kara Ahmed Paşa için hazırlattığı Hilat'ı 'Hiç kimse benim irademi, benim adaletimi benim iktidarımı gölgeleyemez. Her kim olursa bedelini öder' diyerek topladığı divanın önünde paşaya giydirdi.Muhteşem Yüzyıl'da Kara Ahmet Paşa böyle infaz edildi İZLE

Ahmet Paşa infaz edildi - Muhteşem Yüzyıl 128.Bölüm

HURİCİHAN SULTAN DA ÖLDÜRÜLDÜ

Ahmet Paşa her ne kadar suçsuz olduğunu söylese de cellatlara teslim edilip, boğularak öldürüldü.

Rüstem'in isyana destek verdiğini ortaya çıkarttığı Kara Ahmed Paşa'nın ardından Beyazıt'ın eşi Huricihan Sultan da öldürüldü.

Şehzadeleri karşı karşıya gelince aralarındaki gerilim Nurbanu Sultan ile Huricihan Sultan'a da sirayet etti. Nurbanu Sultan'ın sürekli sözleriyle kışkırttığı Huricihan Sultan sonunda bir açığını yakaladı.

Nurbanu Sultan Huricihan Sultan'nı öldürdü İZLE

Kendisine aşık olan hizmetlisi Gazanfer'in Nurbanu Sultan'a kuytu bir köşede elini tutarak bir yüzük verdiğini gören Huricihan Sultan kendisini gördüğünü fark eden Nurbanu Sultan'ı tehdit edince olan oldu. Üzerine saldıran Nurbanu Sultan ile boğuşan Huricihan Sultan başına aldığı sert bir cisim darbesiyle yere yığılarak orada can verdi.

Muhteşem Yüzyıl'da Kara Ahmet Paşa böyle infaz edildi İZLE