İstanbul 20°C
Ankara 17°C
İzmir 24°C

Şarkıcı Murat Boz, cep telefonuna "hakaret ve tehdit" mesajları gönderdiği iddiasıyla hayranı Serpil Ş. hakkında Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Serpil Ş. ifadesinde mesaj gönderdiğini kabul ederek, "SMS'leri Murat'a olan sevgimden gönderdim. Aslında ona hakaret ve tehdit kastım yoktu" dedi.
Hazırlanan iddianameye göre Serpil Ş. mesajlarda Boz'u çok beğendiğini, ona ilgi duyduğunu ve onun büyük bir hayranı olduğunu belirtti. Ancak mesajlarına cevap alamayınca, hakaret ve tehdit içerikli SMS'ler gönderdi.
Şüpheli Serpil Ş.'ye "hakaret ve tehdit" suçlarından 6 aydan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Dava İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülecek.
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, kendisine ayrılan siyah koltuğu beğenmedi.
Yargıtay'ın onaylaması halinde tekrar cezaevine girecek olan Deniz Seki karardan sonra ilk kez konuştu.
Uzun süredir Kerem Alışık ile birlikte olan Songül Öden, Arap dergisi Sayidaty Magazine'e bir röportaj verdi.
Fransız gazetesinin iddiasına göre, Kaddafi'nin öldürülen oğlu Mutassım Savarona'da fuhuş partileri düzenledi.
Anadolu Gençlik Derneği üyeleri İstanbul’un fethinin 559’uncu yılı dolayısıyla Ayasofya meydanında öğle namazı kıldı.
Uludere kurbanlarıyla ilgili açıklamalarının ardından partisinden tepki gören Bakan Şahin'e MHP liderinden destek geldi
Başbakan Yardımcısı Babacan'ın kayınçosu 28 bin dolar maaşla Tanıtım Ajansı'nda işe başladı..
Çeşitli ülkelerden öğrencilerin katıldığı Uluslararası Türkçe Derneği Olimpiyatları'nda elemeler başladı.
Kayseri'de Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde meydana gelen patlamada 2 polis memuru şehit düştü.
Kayseri Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde patlama meydana geldi. 1 polis şehit oldu.
Askerlik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı kabul edildi.
Bulut: 'Bütün hayatım boyunca ekonomi çalışmalarımda geldiğim bir nokta var; bunu şerefimle söylüyorum, Faiz haramdır'
'Oğlum Bak Git' videosunda belediye çalışanının saldırısına uğrayan çocuk konuştu.
Yorumlar
Tüm yorumlar »Gönder