Murat Özbostan: Beşiktaş şans eseri bir puan aldı

Murat Özbostan: Beşiktaş şans eseri bir puan aldı

Siyah beyazlı ekibin, konuk ettiği Çaykur Rizespor'la 1-1 berabere kaldığı karşılaşmayı Sabah Gazetesi'ndeki köşesinde değerlendiren Murat Özbostan, Beşiktaş'ın şans eseri beraberliğe tutunduğunu yazdı.

ŞANS ESERİ ATILAN BİR GOL, HEPSİ BU

Yarıştaki 3 rakibin haftayı bir puanla kapatmış...

Milli maçlardan sonra en çok dinlenen takım sensin. Şu maçı kazansan; geçen sezonun başındaki havayı yakalayacaksın. Ama Beşiktaş ezeli rakiplerine uydu dün gece. Mazeretleri yok mu var! Demba Ba yok! Oğuzhan yok! Ondan daha tecrübeli diye alınan Sosa yok, sağ bek arasan zaten kadroda yok! Eğer 4-4-2 oynayacaksan ve orta sahanın göbeği Veli ve Atiba gibi, iki santrforuna top atamayacak adamlar ise, kanatlarındaki Gökhan ve Olcay'ın kötü oynama kredileri yok. Kanatlardan (bekler de dahil) isabetli orta gelmeyince Cenk'in hali Galatasaray'ın top göremeyen forveti Burak'a benzedi. Siyah-beyazlı takımın kulübesindeki Kerim Frei dışında oyunu değiştirebilecek adamı olmayan teknik direktör Bilic'in suçu yok. Onun sahaya yolladığı 11 bu maçı almalıydı.

Geçen sezon Gençlerbirliği ile Beşiktaş'ı deviren 'evlat' Mehmet Özdilek, kısıtlı bir bütçe ile kurulan kadrosuna haddini bilen bir futbol oynattı. Anadolu takımlarının futbolcuları, İstanbul'un 3 Büyükleri'nin oyuncularından yere daha sağlam basıyor. Daha güçlüler..

İstanbul'un havası ve suyundan bu şehrin yıldızları belli ki yeterli idman yapmıyor. Kısacası Beşiktaş iğne deliğinden geçen bir şans golüyle bir puanı aldı. Hepsi bu dün geceye dair..

Hakem Hüseyin Göçek'in bir yönetim standardı var. Kendisi her zaman kötü maç yönettiğinden dün akşam da doğrusu hiç şaşırmadım. Beşiktaş sanki Olimpiyat Stadı'nda cezalıydı da tribünler boş kaldı. Geride kalan 2 haftada bu boş tribünleri TFF, kulüpler ve medya el birliği ile dolduramazsak eğer hepimizin işi zor ..

Gidişat kötü! Son paragraf da zeminler için.. Her stadın zemini bir felaket.. Buna kim çözüm bulur bilmiyoruz.. Zeminler için TFF bir komisyon, bir araştırma ekibi kurup, reçete yazmalı..