Mustafa Ceceli'den Açıkhava'da muhteşem performans

mustafa

Milyonların sevdiği ses Mustafa Ceceli, dün akşam Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde hayranları ile buluştu. Seyircilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan sanatçı sahnesinde dünyaca ünlü sanatçı Lara Fabian'ı konuk etti.

AÇIKHAVA'DA RÜYA GİBİ KONSER

Klasik haline gelen "Unutamam" parçası ile konserine başlangıç yapan Mustafa Ceceli, büyük bir ilgi ile karşılandı. Konser için özel olarak oluşturulan Senfoni Orkestrası eşliğinde sahneye çıkan Mustafa Ceceli, konser boyunca izleyiciler ile kurduğu samimi diyalog ve mütevazı tavırları ile beğeni topladı. Duygusal şarkılarını seslendirdiği esnada seyircilerin cep telefonları ile ışık seli oluşturmasını rica eden sanatçı, Açıkhava'yı büyülü bir atmosfere dönüştürdü.

Lara Fabian ve Mustafa Ceceli'den Muhteşem Konser

Lara Fabian & Mustafa Ceceli - MAKE ME YOURS TONIGHT İZLE

YENİ ALBÜMÜNDE YER ALACAK ŞARKILARI DA SÖYLEDİ

Mustafa Ceceli, repertuvarında geçmişte yorumladığı birbirinden güzel şarkılarının yanı sıra bu yıl içinde çıkaracağı yeni albümünde yer alacak şarkıları da ilk kez izleyicilerin beğenisine sundu.

LARA FABİAN İLE MUHTEŞEM DÜET

Mustafa Ceceli, konserin ikinci bölümünde, dünyaca ünlü sanatçı Lara Fabian'ı sahnesine konuk etti. Rengarenk kostümler içindeki dansçılar eşliğinde, 2014 yılı içinde birlikte çıkardıkları singleda yer alan "Al Götür Beni" parçasını birlikte seslendiren sanatçılar, seyircilerin büyük beğenisini kazandı. Mustafa Ceceli daha sonra Lara Fabian'a, "Je t'taime" isimli parçasında piyanosu ile eşlik etti.