Mustafa Cengiz: F.Bahçe bizi 50 milyon TL'den kurtardı

Mustafa Cengiz, Fenerbahçe'nin Tolga Ciğerci ve Serdar Aziz'i alarak 50 milyon TL'lik bir paranın sarı-kırmızılı kulübün kasasında kalmasını sağladığını aktardı.

Mustafa Cengiz: F.Bahçe bizi 50 milyon TL'den kurtardı VİDEO

"FENERBAHÇE BİZE DESTEK OLDU"

Basın toplantısında konuşan Mustafa Cengiz, en zorlu transferin Serdar Aziz olduğunu ifade etti.

Mustafa Cengiz: F.Bahçe bizi 50 milyon TL'den kurtardı

Cengiz, "Bizim en zorlandığımız transfer Serdar Aziz transferi oldu. Serdar bizi çok yordu, Yusuf Beyi hasta bile etti. Değerli rakibimiz Fenerbahçe, Tolga ve Serdar transferlerinden bize 8.6 milyon euro destek sağladı. Yaklaşık 50 milyon TL'lik toplam bir giderden kurtulduk. Bizim şu anda 100 milyon euroya aşkın bir ödememiz var. Biz yıllık harcama giderlerimizi FFP açısından en düşük halen getirmek istiyoruz, hedefimiz bu. Küçülerek büyümeyeceğiz kimsenin şüpheniz olmasın" şeklinde konuştu.

İKİ FUTBOLCU DA ALACAKLARINDAN VAZGEÇTİ

Galatasaray'dan yıllık 2 milyon euro kazanan Tolga Ciğerci sezon başında sözleşmesini feshederek sarı-kırmızılı ekipten ayrıldı ve Fenerbahçe'ye gitti.

Devre arasında kadro dışı bırakılan Serdar Aziz de Galatasaray'a 2 milyon 300 bin euro tazminat ödemeyerek Fenerbahçe'ye transfer oldu. Ayrıca Serdar, Galatasaray'daki alacaklarından da vazgeçti.