Mustafa Cengiz'den futbolculara 5 milyon dolar

Galatasaray'da önceki gün yapılan olağanüstü kongreden zaferle ayrılan yeni başkan Mustafa Cengiz, futbolcuların maaşlarını ödemek için Abdurrahim Albayrak ve Burak Elmas'la bir görüşme gerçekleştirdi.

KREDİ ALMIŞTI

Özbek, geçtiğimiz hafta, "Seçimden hemen sonra futbolculara 5 milyon dolar ödeyeceğiz" diyerek, takımın kritik Kayserispor maçına daha moralli çıkmasını sağlayacaklarını söylemişti.

Hatta Özbek, verdiği sözü tutmak adına gerekli hazırlıkları yaptı ve bir bankadan şahsi kefaleti ile 5 milyon dolar kredi aldı.

Mustafa Cengiz'den futbolculara 5 milyon dolar

HEMEN KOLLARI SIVADILAR

Dursun Özbek parayı hazırladı, ancak seçimi kaybetmesi her şeyi değiştirdi. Futbolculara ödeme yapılması gerektiği bilgisini alan yeni başkan Mustafa Cengiz ile futbolun yönetildiği Sportif A.Ş.'nin başına geçecek olan Abdurrahim Albayrak ve Burak Elmas hemen kolları sıvadı.

ALBAYRAK VE ELMAS OLAYA EL ATTI

Şampiyonluk mücadelesi veren takımın seçim atmosferinden etkilenmemesi ve kafalarda bir soru işareti oluşmaması için gereken adımlar atıldı. Cengiz, Albayrak ve Elmas'ın 5 milyon doları en kısa sürede temin ederek hafta içinde futbolculara dağıtacağı bildirildi.