Mustafa Destici asgari ücreti artırma konusunda kararlı

v

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve eski Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara Anadolu Meydanı'nda düzenlenen mitingde birlikte halkı selamladı.

"ASGARİ ÜCRETİ BİN 500 TL YAPACAĞIZ"

Asgari ücreti bin 500 TL yapacaklarını söyleyen Destici, şöyle konuştu:

"Kredi kartı borcu, ev taksiti, okul taksiti olmayan, borcu olmayan Allah aşkına el kaldırsın. Bakın on binlerin içinde ya üç kişi ya beş kişi el kaldırıyor. Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Başbakan, milletin hali ortada, millet borç içinde. Bu milletin 75 milyonunun 50 milyonunu açlık ve yoksulluk sınırı altında yaşamaya mahkum ettiniz. Şimdi biz diyoruz ki, ‘Asgari ücretliden vergi almayacağız, asgari ücreti bin 500 lira yapacağız.' Çatlasanız da patlasanız da asgari ücreti bin 500 lira yapacağız."

"AYASOFYA AÇILACAK VE ZİNCİRLER KIRILACAK"

Mustafa Destici, iktidar olduklarında Ayasofya'nın cami olarak açılacağını belirterek, "Ayasofya'yı özgürleştirecek. Ayasofya açılacak ve zincirler kırılacak. Milli İttifak'ın iktidarında bu olacak Allah'ın izniyle" dedi. Milletin önüne güçlü bir iktidar alternatifi koyduklarını belirten Destici, “Biz kendi çıkarını ve parti çıkarını değil, her zaman ülke çıkarını, millet çıkarını, inançlarını öne koymuş bir siyasi hareketiz. Biz oy için değil, Allah'ın rızasını kazanmak için siyaset yapıyoruz. Bizim meselemiz ucuz siyaset, politika değildir. Biz bu ülkede adalet hakim olsun diye milli ittifakımızı kurduk. Biz siyaset kurumu, adalet kurumunu, yargıyı vesayet altına almasın, bağımsızlığına müdahale etmesin, herkes için adalet getirecek bir sistem için Milli İttifak'ı kurduk" şeklinde konuştu.