Mustafa Pektemek'e transfer teklifi

Mustafa Pektemek'e transfer teklifi

Transfer sezonunda aldığı futbolculardan çok, sattığı futbolcularla konuşulan Beşiktaş'ta oyunculara gelen tekliflerin ardı arkası kesilmiyor.

Takımın yarısına transfer teklifi geldi ve gelmeye de devam ediyor. Sezonun son dört haftasında yaşadığı düşüş ile şampiyonluk yarışından kopan ve ligi 3. bitiren siyah beyazlılar belki de tarihinde yaşamadığı kadar transfer teklifleri ile karşı karşıya.

Son dönemde oyuncularının büyük bir bölümü eleştirilen ve hatta yerden yere vurulan, hocası gönderilen Beşiktaş'a gelen transfer teklifleri öyle azımsanacak rakamlar da içermiyor.

ATINÇ VE DEMBA BA SATILDI

Siyah beyazlılar şimdiye kadar Demba Ba'yı 13, Atınç'ı da 5+1 milyon euro'ya gönderdi ve tarihinin en büyük futbolcu satışını yaptı.

ERSAN TRANSFERİ SON ANDA YATTI

Bunun yanında Gökhan Töre'ye 9, Sosa'ya 6, Oğuzhan'a 4 ve Ersan Gülüm'e net 5 milyon Euro teklif yapıldı. Töre, Sosa ve Oğuzhan için yapılan teklifler geri çevrilirken Ersan'ın Çin'e transferi oyuncunun 4 yıllık sözleşme ısrarı yüzünden son anda yattı.

MUSTAFA PEKTEMEK'E TEKLİF VAR

Demba Ba ve Atınç'ın gittiği Ersan Gülüm'ün son anda takımda kaldığı dönemde, Gökhan Töre, Oğuzhan, Kerim Frei, Sosa ve Pedro Franco'nun aldıkları transfer tekliflerine son olarak Mustafa Pektemek'in de adı eklendi.

1.5 MİLYON EURO ÖNERİLDİ

Rus spor basını Rubin Kazan takımının Mustafa Pektemek için Beşiktaş'a 1.5 milyon euro önerdiğini iddia etti.

Haberde ayrıca Kazan'ın 2012 yılında da Mustafa'yı almak için 5 milyon euro önerdiği ve o zaman alamadığı forvet için şimdi yeniden hareket geçtiği de yazıldı.