Mustafa Topaloğlu boşanamadı

Mustafa Topaloğlu boşanamadı

Mustafa Topaloğlu'nun 1976 yılında evlendiği eşi Hasibe Topaloğlu tarafından geçtiğimiz Şubat ayında İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak eşine anlaşmalı olarak boşanma davası açmıştı. Hasibe Topaloğlu dava dilekçesinde 38 yıllık evliliklerinden Pınar Topaloğlu (37) ve Çağlayan Topaloğlu (32) adında iki çocuğunun bulunduğunu belirterek, "Aramızda fikri ve ruhi anlamda anlaşmazlık bulunuyor. Bu nedenle evliliğimiz fiilen sona ermiştir. Aramızda yaptığımız protokole göre, Mustafa Topaloğlu 50 bin lira tazminat ve 3 bin lira yoksulluk nafakası ödeyecek." demişti.

TOPALOĞLU DURUŞMAYA GELMEDİ

Akşam'da yer alan habere göre, İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen "anlaşmalı" boşanma davasının duruşmasına davacı Hasibe Topaloğlu ile avukatı İpek Tokat katılırken, türkücü Mustafa Topaloğlu gelmedi. Mahkemede söz alan Hasibe Topaloğlu'nun avukatı İpek Tokat, "Davalı Mustafa Topaloğlu duruşmaya gelecekti. Kendisine ulaşamadık. Kısa bir gün daha verilmesini istiyoruz" dedi. Mahkeme, davalı Mustafa Topaloğlu'nun bir sonraki celsede hazır olması için duruşmayı 9 Eylül'e erteledi.

PARA PUL İÇİN DEĞİL, BİR AN ÖNCE BOŞANMAK İSTİYOR

Duruşma çıkışı açıklama yapan davacı Hasibe Topal'ın avukatı İpek Tokat, "Müvekkilim para pul için değil, bir an önce eşinden boşanmak istiyor. Müvekkilim yıllardır evliliğiyle ilgili basına beyanat vermedi. Evlilikleri her ne kadar fiilen bitse de müvekkilim, evlilik birliği içerisinde eşine ve çocuklarına saygısından dolayı açıklama dahi yapmamıştır. 12 yıldır ayrı yaşıyorlar. Aralarındaki problem evlilik birliğinin fiilen bitmesidir" dedi.