Naim Süleymanoğlu'nun mezarı açıldı
ensonhaber.com

Geçen yıl hayatını kaybeden dünya ve olimpiyat şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun kızı olduğunu iddia eden Japon Sekai Mori'nin açtığı babalık davasında alınan karara göre, DNA örneği almak üzere yapılan fekk-i kabir işlemi bitti. Yapılan işlemin ardından görevliler kabri kapattı.

MİRAS DAVASI

Japon Kyoko Mori’den olan kızı Sekai Mori, Süleymanoğlu’nun yasal mirasçısı 3 kızına babalık davası açmıştı. Davada, haltercinin hastaneye DNA örneği bıraktığı bilgisi verilirken, numuneye ulaşılamaması halinde mezarın açılması istenmişti.

Naim Süleymanoğlu'nun mezarı açıldı

JAPON GAZETECİNİN KIZI

Süleymanoğlu’nun 1988 Seul Olimpiyatları sırasında tanıştığı Japon gazeteci Kyoko Mori’nin dünyaya getirdiği öne sürülen Sekai Mori, Türkiye’de avukatlara vekâlet vererek ünlü haltercinin babası olduğunun tespitini istedi. Mori, haltercinin yasal mirasçıları olan 3 çocuğuna da babalık davası açtı.

"MERHUMUN KEMİKLERİ SIZLAYACAK"

Naim Süleymanoğlu'nun kızları Esin ve Sezin Süleymanoğlu'nun avukatı Aziz Demir, karardan rahatsız olduklarını dile getirmiş, "Biz mezarın açılmasını istemiyoruz. Merhumun kemikleri sızlayacak. Öyle bir şey olsaydı kendisi sağlığında yaptırırdı bu DNA testini. Kızları çok üzgün, manevi yıkım içindeler." demişti.

Naim Süleymanoğlu'nun mezarı açıldı

Naim Süleymanoğlu'nun mezarı açıldı