Naz Elmas kimdir

t

NAZ ELMAS KİMDİR?

16 haziran 1983 tarihinde İstanbul’da doğdu. Kendisinde 8 yaş büyük Aslı adında bir ablası var. Oyuncu Açelya Elmas ise üvey ablasıdır. İlköğrenimi 50. Yıl Cumhuriyet Okulunda tamamladı. Lise eğitimini dil eğitimi için Özel Kalamış Lisesinde tamamladı. Üniversite eğitimini ise İstanbul Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin Tiyatro bölümünde tamamladı.

KARİYERİ

2004 yılında henüz üniversite son sınıftayken 'Haziran Gecesi' adlı dizide Özcan Deniz ile başrol oynadı ve bütün ilgileri üzerine toplamaya başladı. Özcan Deniz’in sevgilisi Havin karakterine can veren güzel oyuncu dizi sayesinde şöhret basamaklarını emin adımlarla çıkmaya başladı.

Yine aynı yıl ilk sinema deneyimini 'G.O.R.A.' adlı sinema filminde konuk oyuncu olarak yaptı. 2006 yılında 'Candan Öte' adlı dizide Gülen karakterini canlandırarak yine başrol oynadı. Dizilerin yanı sıra reklam filmlerinde de oynamaya başladı. 2007 yılında başrollerini Emre Altuğ ile paylaştığı 'El Gibi' adlı dizide rol aldı. 2008 yılında 'Doktorlar' adlı dizide oynadı. 2009 yılında 'Nefes' aldı dizide bir çok usta oyuncu ile birlikte rol aldı. 2011 yılında 'Ay Tutulması' adlı dizide Ayla karakterine can vererek yine başrol oynadı. Dizinin ilginç hikayesi oldukça ilgi çekti. Bu dizi biter bitmez yine Star TV’de yayınlanan 'Bir Ömür Yetmez' adlı dizide rol aldı.

Naz Elmas kimdir

Haziran Gecesi - Naz Elmas İZLE

SAHNEYİ KUTSAL YER OLARAK GÖRÜYOR

Yine aynı yıl 'Ya Sonra' adlı sinema filminde rol aldı. 2012 yılında 'Ustura Kemal' adlı dizide Angela adlı karakteri oynadı. 2013 yılında Kanal D’de yayınlanan 'Güzel Çirkin' adlı dizide rol aldı. 2014 yılında ise 3. sinema filminde bu kez başrol oynamayı başardı. 'Stajyer Mafya' adlı sinema filminde Canan karakterini canlandırdı. Yine aynı yıl Kanal D’de yayınlanan 'Merhamet' adlı dizide oynadı. 2015 yılında TRT 1’de yayınlanan 'Filinta' adlı dizide Azize karakterini canlandırdı. 2016 yılında 'Kördüğüm' adlı dizide rol aldı.

Şimdilerde ise yeni yayınlanacak olan 'İstanbul Sokakları' adlı dizide Sibel karakterini canlandıracak. Sahneyi kutsal yer olarak gördüğünü söyleyen güzel oyuncu, ata binmeyi, yüzmeyi ve tenis oynamayı sevdiğini söyledi.

Naz Elmas kimdir

DİZİSİ YAYINDAN KALDIRILMIŞTI

Elmas 'Haziran Gecesi' adlı dizide büyük ilgi görmüştü, ancak sonraki oynadığı dizilerin reytinglerinde ciddi sorunlar yaşadı. 'Ay tutulması', 'Nefes', 'Bir Ömür Yetmez' ve 'Ustura Kemal' adlı diziler en fazla 16 bölüm çekilebildi ve sonra yayından kaldırıldı.

İşlerde olduğu kadar özel hayatında da hüsran dolu günler yaşayan Elmas 2014 tarihinde evlendiği Emre Kıramer’den ani bir şekilde boşanma kararı aldılar. Yakın dostlarına eşinden severek boşandığını söyleyen güzel oyuncu bunalıma girdi ve kendisini bir dönem eve kapattı. Elmas’ın telefonunu da kapatması ile endişelenen ailesi onu yalnız bırakmamaya çalıştıklarını söylediler.