Negredo Avusturya kampına katıldı

Beşiktaş'ın Slovakya kampına götürülmeyen Alvaro Negredo sakatlığından tamamen kurtuldu. İspanya'da iyi bir tedavi dönemi geçiren golcü futbolcu, siyah-beyazlı ekibe katıldı ve takımla birlikte Avusturya'ya gitti.

Negredo Avusturya kampına katıldı

Teknik Direktör Şenol Güneş'in sıcak bakmadığı Negredo ile yollarını ayırmak için menajerine yetki veren Beşiktaş yönetiminin, tecrübeli golcünün kampa götürülmesinin en doğru hamle olduğu yönünde görüş birliğine vardı.

HAZIRLIK MAÇLARINDA PARLATIP SATMA PLANI

İspanyol futbolcu hakkında durum değerlendirmesi yapan yöneticilerin, "Tek sıkıntı Negredo'nun aldığı ücret. Performansıyla kıyaslandığında, takım içerisinde sıkıntı çıkarabilecek bir durum. Diğer oyuncular bu yüzden bizden yeni sözleşme taleplerinde bulunuyor. Bizim önceliğimiz onu kampa götürmek" ifadelerini kullandıkları aktarıldı.

Negredo Avusturya kampına katıldı

(Babel, takıma katılan Negredo'nun fotoğfranı paylaştı)

Alvaro Negredo'nun takımdan ayrı kalarak kulüp bulamayacağını düşünen siyah-beyazlıların bu nedenle tecrübeli forvetin ikinci kamptaki hazırlık maçlarında oynatılmasını istiyor.

Negredo Avusturya kampına katıldı

Beşiktaş yönetimi, yeni sezonda gol sıkıntısı yaşanmaması için sistem değişikliğine gitmeyi planlayan Şenol Güneş'e bu konuda her türlü desteği verirken, yeni forvetin mümkün olan en kısa sürede kadroya katılacağını da bildirdi.