Nejat İşler'in doktoru hastalığına ilişkin konuştu - izle

Nejat İşler'in doktoru hastalığına ilişkin konuştu - izle

Nejat İşler günlerdir yoğun tedavi altında. İşler'in hastalığına ilişkin farklı iddialar ortaya atılıyor; doktorunun yaptığı yazılı açıklamaya rağmen yalan haberler üretiliyordu. İstanbul'a nakledilmesinin ardından Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Çuhadaroğlu konuya ilişkin soruları cevapladı.

Nejat İşler'in doktoru hastalığına ilişkin konuştu - izle

'KESİN TEŞHİS KONULDU'

Çuhadaroğlu, Nejat İşler'in hastalığının kesin teşhisinin konulduğunu ifade ederek, zatürre olduğunu açıkladı; "Dikkat ederseniz son iki aydır kuzey yarım kürede çok ciddi bir salgın var. Bizim hastanemizde onlarca zatürre hastası yatmakta. Benzeri bir durum Kanada ve Amerika'da da söz konusu. Zatürre nedeni ile şuanki duruma gelmiş durumda"

'ORGANLARI DÜZELMEYE BAŞLADI'

Açıklamaya göre İşler, şu an tedaviye olumlu tepki veriyor. Ayrıca septik şoktan etkilenen organları düzelmeye başladı. İstanbul'a nakledilmesinin nedeni olarak ise tedaviye olumlu cevap vermesi gösterildi.

'BİLGİLERİ BİZDEN ALMAYA DEVAM EDECEKSİNİZ'

Başta sosyal medya olmak üzere Nejat İşler'in sağlık durumuna ilişkin çıkan yalan haberlerin artması nedeniyle Çuhadaroğlu, "haberleri bizden alacaksınız" vurgusu da yaptı; "Sağlık durumu ile ilgili bilgileri bizlerden almaya devam edeceksiniz. Hekim ya da hastane kökenli olmayan bilgilerle ilgili lütfen kafa karışıklığı olmasın"