Neşe Gül MHP'den milletvekili aday adayı oldu
ensonhaber.com

Neşe Gül, adaylığını partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısıyla ilan ederken eşi Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül de destek için yanında yer aldı.

UÇUŞ KABİN ESKİ AMİRİ

46 yaşında iki çocuk annesi ve uçuş kabin eski amiri Neşe Gül, "Çocuklarımız adına iyi bir gelecek sağlayabilmek, kadınlarımızın iş, ekonomi ve sosyal hayatta aktif olarak yer alabilmeleri için bu yola çıktım" diye konuştu.

Neşe Gül MHP'den milletvekili aday adayı oldu

MHP'Lİ BAŞKANIN ESKİ EŞİYLE DAVALIK OLMUŞTU

Neşe Gül ve eşi Mustafa Gül geçtiğimiz yıllarda bambaşka bir haberle yine gündeme gelmişti. 2013 yılında basına yansıyan haberlerde, Mustafa Gül'ün o zaman sevgilisi olan Neşe Gül ile Mustafa Gül'ün o zamanki eşi Muazzez Gül mahkemelik olmuştu.

Neşe Gül MHP'den milletvekili aday adayı oldu

EVLİ OLDUĞUNU BİLEREK İLİŞKİYE GİRDİĞİ İDDİASI

Muazzez Gül, o dönemki eşi Mustafa Gül'den erkek çocuk dünyaya getiren ve mahkeme kararıyla soyadını da 'Gül' olarak değiştiren Neşe Gül aleyhine, eşi ile 'evli olduğunu bilerek ilişkiye girdiği' iddiasıyla, 2011 yılında Kemer Asliye Hukuk Mahkemesi'nde dava açmıştı.

80 BİN LİRA TAZMİNAT

Mahkeme heyeti, davada Muazzez Gül'ü haklı bularak, Neşe Gül'ü, Muazzez Gül'e 80 bin TL manevi tazminat ve dava tarihinden itibaren yasal faizini ödemeye mahkum etmişti.

Neşe Gül MHP'den milletvekili aday adayı oldu

YASAK AŞK RESMİYET KAZANDI

Görülen mahkemeler sonunda Mustafa Gül, Muazzez Gül'den boşanarak yasak aşkı Neşe Gül ile evlenmişti.