Niğde'de 12 buçuk milyonu bir rakamla kaçıran emekli

PİYANGO

Yılbaşı özel çekilişinin büyük ikramiyesi olan 50 milyon lira çeyrek bilete isabet etti. Şanslı numaraların ikisi Aydın'da biri Niğde'de diğeri de Ankara'da satıldı. Niğde'deki talihli merakla aranırken büyük parayı bir rakamla kaçıran talihsiz emekli vatandaş hüzne boğuldu.

TALİHLİ ORTAYA ÇIKMADI

Niğde'de şanslı kişinin kim olduğu daha ortaya çıkmadan, teselli ikramiyesi kazananlar bayilere gitti. Bayi camlarına asılan gazetelerden bilet numaralarını kontrol eden vatandaşlar, 12 buçuk milyonun Niğde'de kime çıktığını merak ediyor.

"50 TRİLYON BİZDE"

Niğde merkezde bulunan Ucuzzular Piyango bayisi vitrinine "50 Trilyon Bizde" yazısı astı ama bileti bayinin sattığı daha netlik kazanmadı.

Niğde'de 12 buçuk milyonu bir rakamla kaçıran emekli

12 BUÇUK MİLYON 1 NUMARA İLE KAÇTI

Necati Ballı isimli emekli vatandaş 1 numara ile 12 buçuk milyonu kaçırdı. Ballı, "Teselliyi boşver de 1 numarayla 12 buçuk milyon gitti. Bu normal para, ama yinede şükür. Gece aklıma geldi 2 ile başlıyor dediler, sonu da 0 ile bitiyor dediler. Bende sabah baktım biletime teselli olarak 50 Bin TL ama ne kadar para verecekler bilmiyorum" dedi.

Niğde'de 12 buçuk milyonu bir rakamla kaçıran emekli İZLE

DÖNERCİ 3 RAKAMLA KAÇIRDI

Dönerci Selim Erden ise, son 3 rakamla 12 buçuk milyonu kaçırdığını söyledi. Erden, "Piyangonun gece Niğde'ye çıktığını öğrendim, son 3 rakamı ile kaçırdım" diye konuştu.