Nihat Zeybekci evliliğinin 25'inci yılını kutladı

zeybekci

Hafta sonunu Denizli ve Aydın'da geçiren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli'nin UNESCO tarafından Dünya Miras Listesi'ne alınan beyaz cenneti Pamukkale ve Hierapolis antik kentini gezdi.

EŞİYLE EL ELE TRAVERTENLERDE DOLAŞTI

Amfi tiyatroda Cehennem Kapısı konulu cam tasarım sergisinin açılışını yapan Bakan Nihat Zeybekci, 25. evlilik yıldönümünde eşi Ayşen Zeybekci ile Pamukkale travertenlerinde elele tutuşarak gezdi ve güneşin batışını izledi.

25. YIL KUTLAMASINDAN GÖRÜNTÜLER

25 YILI DOLDURDUK

Bakan Nihat Zeybekci ve eşi yaklaşık 15 dakika protokolden uzaklaşarak baş başa travertenlerde dolaştı. 18 Ağustos 1989 tarihinde eşiyle evlendiklerini, 25 yılı doldurduklarını söyleyen Zeybekci, şunları söyledi;

"25 yılı doldurduk. Allaha şükrediyoruz, 25 yıl boyunca bize böyle muhteşem mutlu bir hayat verdiği için, dört çocukla mutlu bir yuva verdiği için. Eşler arasında ara sıra helalleşmek lazımdır. O benim kabul olmuş bütün dualarımdır. İnşallah Allah bize böyle güzellikler içinde 25 yıl daha mutlu, sağlıklı ömürler versin. Sözün bittiği yerdeyiz. Travertenlerde gezmemiz spontane bir şey oldu. Güzel bir manzara oldu. Pamukkale travertenleri gün batımının dünyada en güzel olduğu yerdir. Traverten havuzların üzerinden güneş batarken Pamukkale Ovası'na doğru günbatımını seyretmek dünyanın en güzel manzaralarındandır"