Nişantaşı'nda Suriyeli çocuğa sıcak su atıldı
ensonhaber.com

SURİYE

Habertürk'ten Yusuf Doğan'ın haberine göre; olay, ünlü bir fast food markası McDonald's'ın Nişantaşı'ndaki şubesinde meydana geldi.

Restoran çalışanları, dükkana gelerek müşterileri rahatsız ettikleri gerekçesiyle Suriyeli çocuklara gitmeleri yönünde uyarıda bulundu.

KADIN PERSONEL SICAK SU ATTI

İddiaya göre çocukların gitmemesi üzerine restoran çalışanı bir kadın, çocuklardan birinin üzerine bardakla sıcak su attı.

MÜŞTERİLER POLİSİ ARADI

Restoran çalışanına tepki gösteren müşteriler polise haber verdi. Boynunda yanık oluşan 6 yaşındaki Suriyeli çocuk ve restoran çalışanı, polis tarafından Harbiye Polis Merkezi'ne götürüldü.

ÇOCUK HASTANEDE TEDAVİ EDİLDİ

Küçük çocuk polis merkezine getirilen ambulansla Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

​'KABUL EDİLEMEZ'

Yaşanan olayla ilgili Mc Donald's Türkiye'den yapılan açıklama şöyle: "Kurulduğu günden beri aile ve çocuklara hizmeti odak noktasına almış bir marka olarak dün Nişantaşı restoranımızda yaşanan talihsiz olayın kabul edilemez olduğunu belirtmek isteriz. Söz konusu olaya sebebiyet veren kişinin iş akdine derhal son verilmiş, diğer sorumlular hakkında soruşturma başlatılmıştır. Bir daha böyle bir olayın yaşanmaması için gereken tedbirler alınmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız. McDonald's Türkiye"