Nissan'dan yeni LEAF E-Plus
Özel İçerik

Nissan, LEAF E-Plus’ı Consumer Electronics Show (CES)’da, “Akıllı Güç, Akıllı Sürüş ve Akıllı Entegrasyon” mesajlarıyla lanse etti.

Nissan'dan yeni LEAF E-Plus

Nissan, gelecekteki araç vizyonu “Görünmeyeni Gör” mottosuyla geliştirdiği yeni otonom sistemiyle, CES teknoloji fuarındaydı. Japon otomotiv devi Nissan, en son teknoloji ürünlerinin tanıtıldığı, dünyanın en büyük elektronik fuarı CES’te yüzde 100 elektrikli modeli LEAF’in yeni versiyonu sahneledi.

Nissan'dan yeni LEAF E-Plus

458 km’lik sürüş menziline sahip LEAF E-plus, kullanışlı grafik tabanlı İnsan-Makine Arayüzü sayesinde sürücüler, araçlar ve topluluklar arasında bağlantı kurulmasını sağlıyor.

ELEKTRİKLİ OTOMOBİLDE DÜNYA LİDERİ

Piyasaya sürüldüğü 2010 yılından bu yana, dünya çapında 380 bin adetlik satış performansıyla dünyanın en çok satan elektrikli otomobili unvanını alan Nissan, yeni LEAF E-Plus ile müşterilerine güç ve menzil açısından daha fazla seçenek sunuyor.

* 160 KW güç, 340 Nm tork

* 458 km’lik sürüş menzili

* Yenilenmiş arayüz, 8 inç’lik ekran

Nissan'dan yeni LEAF E-Plus

AKILLI TELEFON İLE ARACI KONTROL ETME İMKANI

Ayrıca, araç sahibine, Nissan Connect akıllı telefon aplikasyonunu kullanarak aracın şarj durumunu takip etme, şarj işlemini uygun enerji tarifelerinden yararlanabilecek şekilde planlama, en yakın şarj istasyonunu bulma ve araca binmeden önce ısıtma veya soğutma gibi işlemleri yapabilme imkânı veriyor.