Nubia, yeni nesil mobil oyun telefonunu duyurdu
ensonhaber.com

Amerika'nın Las Vegas kentinde düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2019'da sahne alan Nubia, en son teknolojiye sahip akıllı telefonlarını tanıttı. Şirketin merakla beklenen oyuncu telefonu Red Magic Mars, etkinlikte büyük ilgi gördü.

Red Magic Mars

Nubia'nın güçlü özelliklere sahip oyuncu telefonu olan Red Magic Mars, birçok oyun sever tarafından ilgiyle karşılandı. Özellikle oyuncu telefonlarının popülerliğinin arttığı bugünlerde, Nubia, rakiplerinden sıyrılarak daha büyük başarılar elde etmek istiyor.

Red Magic Mars

ÖZELLİKLER

Nubia'nın yeni oyuncu telefonu Red Magic Mars'ta, Snapdragon 845 işlemci bulunuyor. Ayrıca telefon, oyun severlere 3 farklı seçenek sunuyor. Sırasıyla, 6GB RAM+64GB depolama, 8GB RAM+128GB depolama ve 10GB RAM+256GB depolama seçenekleri sunan Red Magic Mars, hava soğutma sistemi ile sıvı soğutma sistemini birleştiren bir soğutma teknolojisi kullanıyor. Bu soğutma teknolojisi, akıllı telefon endüstrisinde bir ilk olarak kabul ediliyor.

Red Magic Mars

Telefonda, oyun odaklı bir yazılım olan “Red Magic Game Space” bulunuyor. Bu özellik, arka plan uygulamalarını optimize ederek performansı en üst düzeye çıkarıyor ve 4D ses+titreşim efektleriyle oyun deneyiminizi daha üst seviyeye taşıyor. Telefon, dokunmaya duyarlı üst düğmeleri sayesinde,  gamepad aksesuarına gerek olmadan oyunlarda ek kontroller sağlıyor.

nubia

6 inçlik Full HD+ ekrana sahip olan Nubia Red Magic Mars, 3,800 mAh akıllı yüksek yoğunluklu bir bataryaya sahip. Kullanıcılar ayrıca, 16.8 milyon renk içeren arkaya bakan LED RGB şeridi üzerindeki aydınlatma efektlerini özelleştirebiliyor. 2019'un ilk çeyreğinde, dünya genelinde satışa sunulacak telefonun çıkış fiyatı ise 399 dolardan başlayacak.