NUN Okulları Lisesi'nin yeni müdürü Hikmet Konar oldu
ensonhaber.com

Güçlü eğitim kadrosunu 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının hemen öncesinde daha da kuvvetlendirmek isteyen NUN Okulları bu amaçla önemli bir adım attı. İstanbul Erkek Lisesi Müdürlüğü görevini yürüten Hikmet Konar, NUN Okulları Lisesinin yeni müdürü oldu.

"ULUSAL VE ULUSLARARASI ARENADA ÖRNEK BİR OKUL HAYAL EDİYORUM"

NUN Okulları Lisesi müdürü Hikmet Konar “Dünyaya söyleyecek sözü olan bir gençlik yetiştirmek için” NUN Okullarını tercih ettiğini söyledi. Konar, "Gelenekleriyle kendinden söz ettirecek, ulusal ve uluslararası arenada başarılarıyla örnek olacak bir okul hayal ediyorum.” dedi.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının; bütün öğrenciler, veliler, eğitimciler ve özellikle NUN ailesi için başarılarla dolu geçmesini temenni eden Konar; “Bu eğitim ve öğretim yılında NUN ailesinin bir ferdi olduğu için de ayrıca mutlu olduğunu” sözlerine ekledi.

NUN Okulları Lisesi'nin yeni müdürü Hikmet Konar oldu

"DÜNYAYI YÖNETME BECERİSİNE SAHİP BİR GENÇLİK İDEAL EDİNİYORUM"

Hikmet Konar’ın son olarak öğrencilerine de bir mesajı var: “Dünyayı yönetme becerisine sahip bir gençlik ideal ediniyorum. Öğrencilerimden isteğim sanattan spora, akademik çalışmalardan, sosyal faaliyetlere kadar birçok alanda yılmadan çalışmaları, çabalamaları ve bu ülkenin değerleriyle uyum içerisinde faaliyet yürütmeleridir.”

HİKMET KONAR KİMDİR

NUN Okulları Lisesinin yeni müdür Hikmet Konar, lisans eğitimini Trakya Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamlamış, yüksek lisansını Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde yapmıştır. Doktorasına Democritus Unıversity of Thrace’de devam etmektedir.

Çalışma hayatına 2001 yılında Plevne Lisesi’nde Müdür Başyardımcısı olarak başlayan Konar, 2015 yılına kadar çeşitli okullarda Müdür Vekili olarak görev almıştır. 2015 yılından bu yana İstanbul Erkek Lisesi Müdürlüğünü yürütüyordu.