Nurgül Yeşilçay rol gereği şizofren oldu

nurgül yeşilçay

Yeni sinema filmi ‘Gece'de kişilik bozukluğu olan bir karakteri canlandıran Nurgül Yeşilçay, “Günlerce konuyla ilgili kitaplar okudum. Psikiyatrlardan yardım aldım” dedi.

Bugün'de yer alan habere göre, Güneydoğulu bir ailenin İzmir'e gelişleriyle birlikte parçalanmasının konu edildiği ‘Gece' filminde Süsen adlı karakteri canlandıran Nurgül Yeşilçay, rolüne hazırlık sürecini anlattı.

"SÜSEN İÇİN ÜZÜLÜYORU"

Senaryoyu okuyup rolü kabul ettiğinden beri canlandıracağı karakteri düşündüğünü belirten Yeşilçay şöyle konuştu: “Karakterimi çok seviyorum. Uzun zamandır Süsen'i düşünüyorum. Şizofrenik olacak ama bazen onun için çok üzülüyorum.

"KIZDA KİŞİLİK BOZUKLUĞU VAR"

Kızda kişilik bozukluğu var. Bu yüzden çok araştırma yaptım. Role hazırlanırken bu konuda günlerce uzmanlara ait kitaplar okudum. Psikiyatrlardan yardım aldım. Çok özel metotlarla çalıştım.”

SETTEN SETE KOŞUYOR

Ye­ni se­zon­da ye­ni­den di­zi­le­re dö­nen Ye­şil­çay, tez­gah­ta­rı can­lan­dı­ra­ca­ğı pro­je­de Er­kan Pe­tek­ka­ya'yla baş­ro­lü pay­la­şa­cak. Ye­şil­çay, 'Ge­ce' fil­mi­nin ar­dın­dan 'Apa­çi­' ad­lı si­ne­ma fil­mi için ka­me­ra kar­şı­sı­na ge­çe­cek.

Nurgül Yeşilçay Kimdir

Nurgül Yeşilçay Haberleri