Nuri Alço: Bülent Ersoy ile birlikte oynamam

nuri alço

Usta aktör Nuri Alço, konuk olduğu Söylemezsem Olmaz programında çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

İşte Nuri Alço’nun açıklamalarından ara başlıklar...

”EŞCİNSEL ROLÜ OYNAMAM”

Eşcinsel rolü gelse oynamam çünkü her şey para değil. Geçmişte Almanya’da Bülent Ersoy ile birlikte oynamam teklif edildi ama kabul etmedim. Şu anda her rolü oynarım ama o rol hariç…

”BABA OLMADIĞIM İÇİN PİŞMANIM”

Karşıma iyi biri çıkarsa evlenebilirim. Her işimi kendim yapabiliyorum. Yalnız da olsam her gece sokakta dolaşan bir insan değilim… Baba olmadığım için pişmanım. Keşke bir çocuğum olsaydı. Ama gerçek bir anneden çocuk isterdim. Ben bütün çocukları seviyorum, sokaktaki çocuklar da bizim.

”ALTIN PORTAKAL’A BENİ DAVET ETMEDİLER”

Altın Portakal’a gitmedim çünkü beni davet etmediler. Koskoca Yeşilçam’ın, 100. yılında Altın Portakal gibi bir festivalde birkaç oyuncuyla yer almaması gerekir. Altın Koza’da öyle değildi. Yeşilçam’a emek veren herkesin orda olması lazımdı.

”BABACAN BİR SAVCIYI OYNAMAK İSTERDİM”

Yıllardır beni görenler Kurtlar Vadisi’nde neden oynamadığımı soruyorlar… Yıllardır kötü adam rollerindeyim; doğrusu babacan bir savcı ya da hakimi oynamak isterdim.

”ŞİMDİKİ NESİLDE HER ŞEY ORTADA”

Daha kadro kurulmadan dizilerdeki oyuncular aşk yaşamaya başlıyor. Bizim zamanımızda böyle şeyler mümkün değildi. Yapımcılar asla izin vermezlerdi. Kim kimle ne yapmış kimse görmezdi; ama şimdiki nesilde her şey ortada.