Nuri Alço'nun Hollywood yıldızıyla gazozlu pozu

nuri alço

Adana Altın Koza Film Festivali'nin açılışına katılan sevilen gençlik dizisi O.C'nin yıldızı Mischa Barton, Yeşilçam'ın efsane karakter oyuncusu Nuri Alço ile gazozlu poz vermesi dikkatleri çekti.

PLANLI GAZOZ ŞAKASI

Festivalin açılış resepsiyonunda yaşanan bu gazoz şakasını yarışmadaki 'İçimdeki Balık' filminin yapımcısı Banu Alagöz ile yapımcı Baran Seyhan planladı. Seyhan, önce popüler gençlik dizisi 'O.C.'nin yıldızı Mischa Barton'ın yanına gitti ve Nuri Alço'yu işaret ederek "Nuri bey Türkiye 'de çok popüler bir oyuncu ve sizinle fotoğraf çektirmek istiyor" dedi. Barton bu teklifi hemen kabul etti.

Seyhan bu kez Nuri Alço'nun yanına giderek Mischa Barton'ı gösterdi ve "Mischa hanım çok popüler bir Hollywood oyuncusu ve sizin hayranınız. Sizinle fotoğraf çektirmeyi çok istiyor" dedi. Alço da bu teklifi  "Hay hay" diyerek hemen kabul etti.

"MİSCHA BARTON, NURİ ALÇO İLE VE ELİNDE GAZOZ.."

Tabi bu arada Barton'un eline 'gazoz' bardağı tutuşturmak gibi detaylar da ihmal edilmedi ve ortaya bu unutulmaz kareler çıktı. Baran Seyhan daha sonra bu efsane fotoğrafı Instagram hesabından "Mischa Barton, Nuri Alço ile ve elinde gazoz..." notuyla paylaştı.

İŞTE O FOTOĞRAF;

Nuri Alço'nun Hollywood yıldızıyla gazozlu pozu