Obradovic'ten Aziz Yıldırım'a: Sen kalırsan ben de kalırım

Fenerbahçe Futbol A Takımı'nın aldığı kötü sonuçların ardından sarı-lacivertli taraftarların büyük bölümü Başkan Aziz Yıldırım'ın istifasını isterken iyi giden Basketbol Takımı ve Obradovic'in geleceği de Aziz Yıldırım'a bağlı.

OBRADOVIC'İN SÖZLEŞMESİNİ UZATMAK İSTİYORLAR

Habertürk gazetesinden Meriç Müldür'ün haberine göre; Sarı-lacivertli kulüp Sırp hoca ile sözleşmeyi uzatmak istiyor, görüşmeler sürüyor. Obradovic de sıcak bakıyor. Başkanla sürekli bir araya geliyorlar.Aziz Yıldırım sadece futbol takımının idmanına gitmiyor. Basketbol takımının antrenmanlarını da yakından takip ediyor.

"SEN KALIRSAN BEN DE KALIRIM"

İkili son olarak öğle yemeğinde buluştu. Obradovic son dönemdeki eleştiriler için başkana moral verdi, "Sakın kendini üzme" dedi. Yıldırım'ı hedef alan suçlamaları haliyle Obradovic de işitmiş. Asıl çarpıcı sözü ise sözleşmesinin yenilenmesi konusunda söyledi: "Sen kalırsan 3 yıllık imza atarım."

Obradovic'ten Aziz Yıldırım'a: Sen kalırsan ben de kalırım

Obradovic sezon sonunda Fenerbahçe ile yollarını ayırsa onlarca kulüp kapısında. Ama belli ki başkana inanıyor, güveniyor. "Yola beraber çıktık, beraber yürürüz" diyor. Çünkü istediği takımı kurdu, Euroleague'de final oynayan kadroya takviye yaptı, oyuncuların ücretlerinde aksama yok. Görüşmede başkana aynen şunları söyledi: "Fenerbahçe çok büyük bir camia. Ama ben senin için buradayım. İstediğiniz kadar da kalırım. Ancak benim de şartım var. Sen de bir kontrat imzalayacaksın. Benim görev yapacağım süre kadar sen de kalacağına dair imza atacaksın."

Obradovic'ten Aziz Yıldırım'a: Sen kalırsan ben de kalırım

Başkan böyle bir imzayı atar mı, atmaz mı, bilemem. Yalnız şunu söyleyebilirim; görüşmelerde sona gelindi, iş ufak detaylara kaldı. O detaylar ise iki taraf için de 5 dakikalık iş.