'Öf bile demeden emrinizdeyiz'

'Öf bile demeden emrinizdeyiz'

Üsküdar'ın her yaş grubundan kadın – erkek tüm halkına ulaşmayı hedefleyen Ak Parti'nin 3 Mart Pazartesi günkü misafirleri yaşlılardı. Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen'in de konuk olduğu davette Üsküdar'ın büyüklerine dair projeler konuşulup, dertleri dinlendi.

'Öf bile demeden emrinizdeyiz'

Gecede ufak bir konuşma yapan Hilmi Türkmen şunları söyledi: “ Hepimiz çocuk olduk, genç olduk. Hayatın en telaşlı, en cıvıltılı anlarını yaşadık. Derdi, kederi, sevinci, mutluluğu, acıyı yaşadık. En delikanlı çağlarımızdan suların durulduğu zamanlara kadar hep bir el vardı üzerimizde. Hep bir dua dolaşırdı peşimizde. Büyüklerimizin anne, baba, nine ve dedelerimizin korumasındaydık hepimiz. Şimdi gün bizim siz büyüklerimizi koruma günümüz.”

“Siz büyüklerimize öf bile demeden, en güzel imkânlarla her zaman sizin emrinizde olacağız, hayır duanızı alacağız. Üsküdar'ı sizlerden teslim aldık. Bu emanet içerisinde sizlerin de huzur ve refah bir şekilde yaşamanız için çalışacağız.”

“Bulgurluda yeşillikler ve çam ağaçları içerisinde güzel vakitler geçirebileceğiniz, yuva sıcaklığı hissedebileceğiniz bir merkez hayata geçireceğiz. Bunun yanı sıra belediyemizin tüm hizmetlerinde 65 yaş üstü büyüklerimize %25, 70 yaş üstü büyüklerimize ise % 50 indirim yapacağız.”

“Sizlerin destek ve dualarıyla 30 Mart günü sandıktan AK bir zaferle çıkacağız inşallah. Allah ömrünüze ömür katsın, sağlığınız yerinde olsun. Sizler başımızdan eksik olmayın. Bu yalan dünyada bizi güçlü kılan, doğru kılan sizlerin duasıdır.”

Konuşmasının ardından misafirlerin masalarını gezen Türkmen yaşlıların elini öpüp hayır dualarını alarak, Üsküdar üzerine hasbihal etti.