Öğretmenden öğrencilere sapık mesaj

Öğretmenden öğrencilere sapık mesaj

Samsun'da bir ilköğretim okulunda öğretmen olan G.Ö., staj yapan kız öğrencilere 'Cıvıl cıvılsın, seninle çıkalım mı?' diye mesaj yazdığı iddiasıyla şikayet üzerine polis tarafından yakalandı

''SENDEN HOŞLANDIM, CIVIL CIVILSIN''

İlkadım İlçesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre okulların ikinci dönem eğitim ve öğretim yılına açılmasının ardından, lise son sınıf öğrencileri Y.T., A.A. ve Ö.K. bir ilköğretim okulunda Özel Eğitim Stajı'na başladı.

Bu sırada okul öğretmenlerinden evli ve bir çocuk babası G.Ö. iddiaya göre üç kız öğrenciye cep telefonundan ayrı ayrı "Senden hoşlandım. Cıvıl cıvılsın. Seninle çıkalım mı?" diye mesaj çekti.

Öğretmenden öğrencilere sapık mesaj

MESAJLARI POLİSE GÖSTERDİLER

Mesajı alan kız öğrenciler durumu önce birbirlerine anlattı. Daha sonrada polise giderek "Stajyer olarak bulunduğumuz okulun öğretmeni G.Ö. bize cep telefonundan mesaj çekerek rahatsız ediyor. Şikayetçiyiz" deyip cep telefonlarındaki mesajları polise gösterdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis öğretmen G.Ö.'yü gözaltına aldı. Suçlamaları kabul etmeyen öğretmen, 'telefonla taciz' suçundan adliyeye sevk edildi.

TUTUKSUZ YARGILANACAK

Savcılık ifadesinin ardından tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüpheli öğretmen, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.