Ogün Samast'ın FETÖ'cü polislerle görüntüleri
ensonhaber.com

ogun samast

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in ölümüyle ilgili yeni bilgi ve görüntüler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

OGÜN SAMAST'A KAHRAMAN MUAMELESİ

Haber kanalı 24, Hrant Dink suikastiyle ilgili çarpıcı görüntülere ulaştı. 9 yıldır gizlenen ve 24 haber merkezinin ulaştığı görüntülerde, tetikçi Ogün Samast’ın, yakalandıktan sonra götürüldüğü Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nin çay ocağında yaşananlar yer alıyor.

Ogün Samast'ın FETÖ'cü polislerle görüntüleri VİDEO

HRANT DİNK'İN VURULMA ANINI İZLETTİLER

Tetikçi Samast, Samsun Terörle Mücadele'de bir kahraman gibi ağırlanıyor. Yanındaki kişiler, Samast'ın "güzel bir poz" vermesini istiyor. Bu sırada Samast'ın yanındaki jandarma görevlisine bir telefon geliyor. Telefona cevap veren görevli "Ramazan Abi olabilir mi?" diyor. Aynı kişiler, Samast'a bir video izletiyor.

"BU GÖRÜNTÜLER SERVİS EDİLİRSE BEN O.. ÇOCUĞUYUM"

Görevli polis şeflerinden biri Ogün Samast'a "Rahat ol, bak bu görüntüleri bir yayın kuruluşunda görürsen ben o.. çocuğuyum" diye sesleniyor..

FETÖ'CÜ POLİSLER İHRAÇ EDİLDİ

Samast'la birlikte poz veren iki polis şefi, terör örgütü FETÖ soruşturması kapsamında önce açığa alındı, ardından meslekten ihraç edildi.