Oğuz Dağlaroğlu'ndan yıllar sonra gelen Beşiktaş itirafı

Oğuz Dağlaroğlu'ndan yıllar sonra gelen Beşiktaş itirafı

Toplam 19 resmi maçta formasını giymesine rağmen hala ‘Fenerbahçeli Oğuz' olarak hatırlanıyor. Üniversite mezunu, iki yabancı dil biliyor. Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Rüştü Dağlaroğlu, dedesi.

Halen Akhisar Belediye forması giyen Oğuz Dağlaroğlu, Aksiyon'a verdiği röportajda futbol hayatındaki en büyük pişmanlıklarından birinin 2003-2004 sezonunda Beşiktaş'a gitmemek olduğunu söyledi.

"BEŞİKTAŞ 3 KATINI ÖNERMİŞTİ"

O dönem yaşadıklarını şöyle anlattı: “Beşiktaş'ın 100. yılıydı. F.Bahçe ile anlaşamamıştım. Kaleci antrenörü İlie Datcu teklifte bulundu. Kabul ettim. Bir pazartesi imza atacaktık. Kulüp menajeri Sinan Engin aradı. İmzayı çarşambaya erteledi. O sırada İlhan Ekşioğlu durumu öğrendi: ‘Oğuz ayıp oluyor, yakışmıyor bize. Anlaşmalıyız.' dedi. F.Bahçe ile tekrar masaya oturdum. Babam da yanımdaydı. Beşiktaş'ın teklif ettiğinin üçte birini önerdiler. Babam ‘At imzayı, dedenin kemiklerini mi sızlatacaksın.' dedi. İmzayı attım. Sezon başladı devre arasına doğru kadro dışı kaldım.”

G.Saraylı Didier Drogba'nın ligde ilk golü attığı kaleci, ‘O gol müthişti.' diyor. Hayali F.Bahçe'de yöneticilik veya sportif direktörlük olan Oğuz, “Şimdi 35 yaşındayım ve her şeyin kıymetini daha iyi biliyorum.” diyor.