Okan Kurt dolandırıldı

Okan Kurt dolandırıldı

İşadamı Okan Kurt, eşi Demet Akalın'a 100 bin euroya satın aldığı 2011 model Land Rover ciple ilgili sahte vekaletname düzenleyerek dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla Osman Görgülü'den şikayetçi oldu.

Hürriyet'in haberine göre, İddianamede Kurt'un, şüphelinin banka hesabına 100 bin avro yatırdığı, ancak sahte vekaletnameler yüzünden cipin devrini üzerine alamadığı belirtildi. Okan Kurt'un ayrıca Esenyurt'ta yaptırılacak daireler için de Görgülü'ye 7 milyon 138 bin dolar verdiği, şüphelinin ise elinde bulunan 6 lüks aracı sattıktan sonra ortadan kaybolduğu bildirildi.

"SAHTE VEKALET VERMİŞ"

İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek şikâyetçi olan Kurt, “Kendisini Kervansaray Otelleri'nin sahibi zengin bir işadamı olarak tanıttı. Adının da İhsan olduğunu söyledi. Bana kardeşinin kimliğiyle sahte vekâlet vermiş. Daha önce kardeşine ait sahte kimlikle işlemiş olduğu suçlardan dolayı dava açılıp tutuklandığını öğrendik" dedi.

Avukatı Sema Aydın ise dolandırıcılık ve iflas suçundan 5, resmi belgede sahtecilik suçundan 2 yakalandı kaydı bulunan, ayrıca "aranıyor" kaydının olduğu ortaya çıkan şüphelinin müvekkilini 12 milyon 650 bin lira maddi zarara uğrattığını belirtti. Görgülü hakkında 12 yıla kadar ağır hapis istemiyle dava açıldı.