Okan'ı isyan ettiren bel altı espriler - Video

Okan'ı isyan ettiren bel altı espriler - Video

tv 8 ekranlarında yayınlanan ve Okan Bayülgen'in sunduğu 'Medya Kralı'nın dün geceki konuklarından biri Berna Laçin'di.

Programda söz tabiki Berna Laçin'in yeni taktırdığı silikonlara geldi. Daha önce silikonla ilgili yaptığı olumsuz eleştirileri dile getirerek Berna Laçin'i köşeye sıkıştırmak isteyen Bayülgen, Laçin'den hiç ummadığı bir yanıt aldı.

'YA ERKEKLER YER ÇEKİMİNE YENİK DÜŞERSE..'

Laçin 'Sevgili beyler bakın uğraşmayın. Biz kadınlar yer çekimine karşı koruyamadığımız şeyleri çeşitli doktorlara başvurarak kaldırabiliriz. Ama siz Allah muhafaza yer çekimine yenik düşerseniz, kim kaldıracak?..' deyince, Okan Bayülgen ne yapacağını şaşırdı ve 'Sürekli benim programımı sabote edemezsiniz' diyerek canlı yayında sitem etti.. Programın bir diğer konuğu Helin Avşar da bu sözler üzerine kahkahalara boğuldu ve 'Sen yanlış anladın' diyerek Laçin'i savundu..

Bayülgen, Berna Laçin'den erkeklerle ilgili sözünü düzeltmesini isteyince Laçin 'Bir yanlışım var mı?' diyerek seyirciden destek istedi ve seyirci de alkışlarıyla Laçin'e destek verdi.

OKAN PROGRAMA ARA VERDİ

Tüm bunların üzerine bir bel altı espri de programın diğer bir konuğu Hüseyin Turan'dan geldi.. Turan'ın esprisi üzerine stüdyo kahkahalara boğulurken, RTÜK'le başı dertte olan Bayülgen, programa ara verdi.

İşte canlı yayında yaşanan o anlar - TIKLA İZLE