Oktay Kaynarca: Kabul ettiğim tek lider Atatürk
ensonhaber.com

oktay kaynarca

Gezi Parkı eylemlerine katılan, daha sonra da "Gezi'ye gittim, yine giderim" diyen Oktay Kaynarca'nın Sabah gazetesine verdiği son röportajında "Gezi başlı başına bir hataydı; yaşananlara ve ölümlere bakınca. Biz oyuncular sanatla olayları eleştirmeliyiz, aksi halde büyük planların küçük figüranları oluruz" şeklindeki ifadeleri dikkat çekti.

Oktay Kaynarca, Geziciler'den aldığı tepkiler üzerine Twitter'dan açıklama yaptı. "Tepkileri anlayışla karşıladığını" söyleyerek, bu kişilerin sadece başlığa takıldığını, röportajın tümünü okumalarını istediğini ifade etti.

"BENİM İÇİN VATAN KUTSALDIR"

Gezi'den dolayı yaşananların toplamının hata olduğunu anlatmaya çalıştığını fakat bir cümlesinin yanlış yorumlandığını tekrarlayan Kaynarca, "Herkes bilsin ki benim için vatan kutsaldır. Ben Türkiye Cumhuriyetinin demokratik laik ve bölünmez bütünlüğünü sonuna kadar savunucusuyum" diye konuştu.

"BENİM TEK LİDERİM ATATÜRK'TÜR"

Devamında herkesin vatanının çıkarlarının her türlü çıkarların üstünde olduğunu anlatan ünlü oyuncu, saldırıp küfür edenlere ve tepki gösterenlere şöyle cevap verdi:

"Beni temsil eden bir parti yok. Benim sonsuza dek lider olarak kabul ettiğim tek lider Mustafa Kemal Atatürk olarak kalacaktır.

Söylediklerimden ve savunduklarımdan asla ödün vermedim, vermeyeceğim. Ve kim olursa olsun kitabın ortasından konuşmayı hak bildim hayatım boyunca.. Tepki mesajlarını okuduğumda gördüğüm şu ki; samimiyetle söylenenleri hala başka türlü yorumlayıp karalamaya çalışanlar asıl samimiyetsizlerdir"

Oktay Kaynarca Gezi'ye Gittim VİDEO

OKTAY KAYNARCA'NIN TWEET'LERİ

Oktay Kaynarca: Kabul ettiğim tek lider Atatürk

Oktay Kaynarca: Kabul ettiğim tek lider Atatürk

Oktay Kaynarca: Kabul ettiğim tek lider Atatürk