Olcay: Milli takım taraftarı Çarşı'dan da iyi olmalı

Olcay: Milli takım taraftarı Çarşı'dan da iyi olmalı

Beşiktaş'ın dinamosu Olcay Şahan, ligi ikinci bitirip, Şampiyonlar Ligi'ne direkt gitme hedefinden sapmalarında Konyaspor maçının önemli yer tuttuğunu söyledi.

ARABA ORADA DEVRİLDİ

Sabah Gazetesi'ne konuşan yıldız futbolcu, "O maçta hakem hatası olabilir. Ancak biz Beşiktaşız, büyük takımız. Asıl hata bizde... 3-5 saniye daha topu dolaştırabilirdik. Bunu yapmadık, orada kaybettik. Kırılma anı Konyaspor maçıdır. Araba orada devrildi, fay orada kırıldı" diye konuştu.

TERİM KULÜP HAVASINA SOKTU

Olcay, Fatih Terim'in 'Devrim' açıklamaları hatırlattığında ise şunları söyledi: "Hocamız Milli Takım'ı kulüp havasına soktu. Burada, G.Saray, Fener, Beşiktaş, Trabzon ve diğerleri yok, sadece Milli Takım var. Bana göre Fatih Terim, Türk futbolunda kilitli kapıları açan altın bir anahtardır. Avrupa Şampiyonası'na gideceğimize canı gönülden inanıyorum."

ÇARŞI'DAN BİLE İYİ OLMALILAR

Yıldız futbolcu sözlerini şöyle tamamladı: "Ben Beşiktaş taraftarının önünde oynuyorum. Çarşı Grubu müthiş, onlar en iyisi. Ancak Milli Takım'ın öyle bir taraftarı olmalı ki, Çarşı'dan bile iyi olmalı. Çünkü burası Milli Takım ve hepimizin ortak değeri. Nasıl en iyi oyuncular sahaya çıkıyorsa tribünde de en iyiler olmalı."